Première ‘Spookje’ in Poppentheater

Koekla SpookjeWeer een  première in het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85a. Deze keer van Spookje van Theater Koekla, op zaterdag 4 november om 15.30. De volgende dag - zondag 5 november – is de voorstelling te zien om 14.30 uur.

Spookje is geïnspireerd op het sprookje Doornroosje van de gebroeders Grimm en geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. In de voorstelling ontmoet Thijs het spookje op zijn dak en zij worden vriendjes. Samen gaan ze naar het grote kasteel. Daar zien ze een slapend meisje op een bed van rozen. Het lijkt Roosje wel, het vriendinnetje van Thijs. Zal het lukken haar wakker te maken?

Koekla’s voorstellingen spelen zich af in kleurrijke decors. Belichting, geluideffecten spookje 2en muziek zorgen voor magische sferen, verrassing en speelse details. De poppen zijn innemende en levendige personages. Door het spel van Christina Boukova wordt iedere voorstelling een belevenis vol positieve energie, meldt het Poppentheater.

Voor beide voorstellingen is de toegangsprijs € 8,50. Reserveren kan via 020-6450439; [email protected] of via www.amstelveenspoppentheater.nl

 

 

 

Lees ook:‘Biggen voorstelling’ in Poppentheater
Lees ook:Extra voorstellingen herstvakantie in Poppentheater
Lees ook:Meneer de Groot weer in poppentheater
Lees ook:Kabouterstuk in première in Poppentheater
Lees ook:‘Er staat ‘n paard in de tuin’ in Poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.