Meneer de Groot weer in poppentheater

mijnheerdegroot2-1Terug van weggeweest in het Amstelveens Poppentheater: Mijnheer de Groot, jarenlang medewerker van Sesamstraat. Frans de Groot zit bijna een halve eeuw in het vak van poppenspeler. Hij speelt zondag 2 juni twee voorstellingen op één dag. Om 11.00 uur is daar ‘Het geheimzinnige rode doekje’ te zien, voor iedereen van 3 en 4 jaar, en om 14.30 uur de voorstelling ‘Het magische koffertje’ voor iedereen van 5 t/m 9 jaar. Voorstellingen vol verrassingen en magie, meldt het theater.

Speciaal voor de kleintjes komt Mijnheer de Groot met de voorstelling ‘Het geheimzinnige rode doekje’. Maar ook beetje grotere kinderen neemt hij mee in een magische wereld waar alles kan. Net als trouwens in de interactieve voorstelling ‘Het magische koffertje’, later die dag.  Alle jarigen krijgen van Mijnheer de Groot een hele speciale goochelstok.

Frans de Groot creëerde voor Sesamstraat het typetje “Mijnheer de Groot” dat erg geliefd is bij kinderen. Toegangsprijs is € 8,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nl

 

 

 

 

Lees ook:Goochelshow door ‘Mijnheer de Groot’ in Poppentheater
Lees ook:Poppenspeelster uit Sesamstraat in Poppentheater
Lees ook:Weekend vol lichtjes in Poppentheater
Lees ook:Nieuw seizoen van start in poppentheater
Lees ook:Lot Lohr en Ton Meijer op voorleesdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.