Weekend vol lichtjes in Poppentheater

Logo PoppenTheater -AmstelveenHet komt een weekend vol lichtjes aan in het Amstelveens Poppentheater. Op zaterdag 14 december (14.30 uur) spelen daar Wiersma en Smeets de voorstelling ‘Stoplicht’ voor iedereen van 2 jaar en ouder die van gekke effecten met lichtjes houdt. Een dag later, zondag Op 15 december (ook 14.30 uur) komt De Lichtbende er met de voorstelling ‘Klikklak’, voor iedereen van 4 jaar en ouder.

In ‘Stoplicht’ gaat het over een wit lichtmannetje dat een reis maakt over de hele wereld en door de ruimte. Overal waar maar lichten zijn. Tot hij bij het stoplicht komt, en daar ziet hij het rode stoplichtmannetje. Met een combinatie van high- en lowtech presenteert het duo Wiersma & Smeets een spetterend theaterlab vol lachende lichtjes waarin ze met glazen bonbonschalen, spiegels en tal van andere huis-, tuin- en keukenvoorwerpen de meest wonderlijke figuren projecteren.

‘Klikklak’, op zondag, neemt de toeschouwers mee in een magische wereld van minuscule objecten en spullen die uitvergroot tot leven komen. Op plastic flessen balanceren kleine wezentjes. De flessen veranderen in vissen, octopussen en kwallen. De lichtbron wordt een zingend oog, een trein rijdt door een tunnellicht, je ziet dansende figuurtjes van knopen en draden of een maan met lichtvlinders verdwijnen…Een beeldconcert vol kleur, spanning en vrolijkheid. Toegangsprijs voor beide voorstellingen: € 8,00.  Reserveren kan telefonisch via 020-6450439 of via www.Amstelveenspoppentheater.nl

 

 

 

Lees ook:Eerste voorstellingen festival Poppentheater al uitverkocht
Lees ook:Festival met poppen, film en toneel in Poppentheater
Lees ook:Poppenspeelster uit Sesamstraat in Poppentheater
Lees ook:Twee voorstellingen van Theater Tieret in poppentheater
Lees ook:Lichtjestocht en lichtjes maken in het Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.