Twee voorstellingen van Theater Tieret in poppentheater

Het komende weekend geeft Theater Tieret twee verschillende voorstellingen in het Amstelveens Poppentheater. Voor iedereen van acht jaar en ouder komt zij er zaterdagavond (5 maart) om 19.30 uur met de voorstelling ‘Dwarf.’ Zondagmiddag om 14.30 is daar voor iedereen van zes jaar en ouder de voorstelling ‘Barbie-Rama’ te zien. Toegangsprijs voor beide voorstellingen:€ 8,50. ‘Dwarf’ is het theater van de kleine man, die op zoek gaat naar de verhalen achter de dwergen in de loop van de geschiedenis. Van de oerdwerg Jeffrey Hudson, tot aan Repelsteeltje en Sneeuwwitjes zeven kleine vrienden. Allen staan zij in de schaduw van de echte helden. Een dwarfklassieker met een vette kabouterknipoog naar iedereen die groter is dan de dwarfdoorsnede.

‘Barbie-Rama’ is  de geschiedenis van een sprookjessprokkelaar. Zijn bestaan is eenzaam en hard. Hij wordt er ook hard van. Jarenlang wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat zo goed als al onze sprookjes berusten op één groot misverstand. Iemand moet de waarheid zeggen. Ja, ze leefden nog lang, ja. Maar gelukkig? Barbie, de moeder, dochter én prinses aller sprookjes, zoals men haar nooit te zien kreeg. In een lichtjes geniaal decor, een inter- hyper- en mogelijk ook radio-actieve voorstelling voor 1001 Barbies en één Ken. Barbie-Rama is een kruising tussen figuren-, vertel-, muziek- en mimetheater, in een razend tempo en voorzien van de nodige muzikale en decortechnische hoogstandjes.

 

Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nl

 

Lees ook:Amstelveens Poppentheater opent seizoen met Barbie-Rama
Lees ook:Herfstvakantie in bios vol sprookjes
Lees ook:Meneer de Groot weer in poppentheater
Lees ook:Familiemusical over zeemeermin in schouwburg
Lees ook:‘Klein Zwenenmeer’en ‘Heimwee’ in Poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.