‘Biggen voorstelling’ in Poppentheater

d453ef68-899a-427d-b724-3260b17ad3d7Poppentheater Koekla speelt zaterdag 19 november (15.30 uur) en zondag 20 november (10.30 uur) ‘Nif, Naf, Noef’ in het Amstelveen Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg. Een sprankelende voorstelling voor iedereen van drie jaar en ouder.

Een prachtige boom, drie aanbiddelijke handpop-biggetjes en een gevaarlijke wolf zijn de ingrediënten van het klassieke verhaal over de drie biggetjes die zo’n stevig huis moeten bouwen, dat de wolf er niet binnen kan. Muziek, humor en spanning zorgen voor de juiste sfeer in deze moderne versie van het bekende sprookje.

Christina Boukova en Gilian Dierdorp vormen al jaren de artistieke kern van Koekla. Christina is oorspronkelijk afkomstig uit Rusland en dat ziet men terug in de kleurrijke decors en haar manier van spelen. Alles is perfect en goed afgewerkt. Een verrukkelijke voorstelling voor jong en oud. Toegangsprijs: € 8,00. Reserveren kan via 020-6450439; [email protected] of via www.amstelveenspoppentheater.nl

 

Lees ook:Première ‘Spookje’ in Poppentheater
Lees ook:Twee voorstellingen van Koekla in Amstelveens Poppentheater
Lees ook:Kabouterstuk in première in Poppentheater
Lees ook:Weer première in poppentheater
Lees ook:Première Sneeuwkoningin in poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.