Weer en Local The Night in P60

Donderdag 28 september (20.30 uur) wordt er weer een Local The Night in P60 gehouden. Het podium wordt geboden aan lokale talenten, in dit geval aan L.A. Summertime, Wildcat en Crescent.

L.A. Summertime is een coverband die zich niet tot één stijl beperkt en van oude blues tot moderne pop speelt. Wildcat werd opgericht in 1980 en is still going strong, met tijdloze invloeden als the Rolling Stones, Van Halen en Led Zeppelin. Daarmee maakt Wildcat eigenwijze ‘high energy rock’. De ervaren Aalsmeerse groep is niet vreemd van een covertje in deze stijl. Samen met compromisloze eigen composities zorgt dit voor een rockshow van formaat.

Crescent is een Haagse rockband die met eigen nummers van elke show een uniek spektakel maakt. Met invloeden van onder andere U2, Radiohead, Pearl Jam en Editors weet de band hoe het is om pakkende rocksongs te schrijven. De band staat bekend om lichtgevend gitaarspel, de strakke baslijnen, drumpartijen en een sterke stem. De band heeft het afgelopen jaar Nederlandse poptempels als Het Paardcafé, De Paap en Podium Duycker al platgespeeld en is nu klaar voor de toekomst met hun Crescent 2017 Tour.

 

Lees ook:Swingen bij Local the Night in P6
Lees ook:Royal Thunder in P60
Lees ook:Weer Local the Night in P60
Lees ook:Weer een ‘Local the Night’ in P60
Lees ook:Drie Arctische bands in show P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.