Weer Local the Night in P60

De afgelopen jaren is Local the Night in P60 voor meerdere lokale bands de opstap geweest naar groot succes. Er is er weer een op donderdag 17 november (20:30 uur). Local the Night is volgens het poppodium een manier om te netwerken, podiumervaring op te doen en meer optredens te genereren.

Deze editie spelen My Inner Peace, Lookeen, Amstelbeat en Reino. My Inner Peace is een hardrock / metal band uit Amstelveen. In de zomer van 2013 is My Inner Peace in de rock ’n roll kelder van IJland studio in Amsterdam beland. Daar is onder leiding van Remko Schouten de debuut EP ‘Flames’ opgenomen. My Inner Peace maakt muziek geïnspireerd door de muziek van Stone Sour, Slipknot, In Flames, Soilwork en Nightwish.

Lookeen is een rockband uit Amstelveen en omstreken. Dit eigenzinnige viertal maakt stevige rock/pop geïnspireerd door Led Zeppelin, Aerosmith, The White Stripes, Lenny Kravitz en Radiohead. Zelf omschrijven ze hun muziek als groovy rock, stevig maar altijd toegankelijk door de warme zang en melodieuze toetsen.

 

AemstelBeat coverband bestaat uit 5 enthousiaste en muzikale bandleden, die elk feestje als een uitdaging zien. Aemstelbeat speelt herkenbare, dansbare hits van vroeger en nu, met nummers van o.a. Tina Turner, Pointer Sisters, Anouk, Amy Winehouse, Jessie J., Kings of Leon tot Coldplay.

 

Zanger, gitarist en componist Reino vormt samen met zijn muzikanten een elektronische energieke pop-act. Hij speelt zijn muziek in een kleinschaligere bezetting. De Haarlemmer maakt catchy, alternatieve pop á la The Gorillaz, MGMT en the Editors. De nummers gaan over de donkere en lichtere kanten van het leven en spelen zowel eigen nummers als werk van de grootmeesters die hem hebben geïnspireerd.

 

Lees ook:Weer Local the Night in P60
Lees ook:Lokal The Night in P60 na dodenherdenking
Lees ook:Weer Local The Night in P60
Lees ook:Laatste Local The Night en dance in P60
Lees ook:Kersteditie van Local the Night

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.