Little Ladies event met cast bij 100% Coco

Zondag 9 juli 11.30 bij de film 100% Coco een bezoek van de cast en schrijfster. Een Little Ladies Event inclusief een hapje, drankje en een Goodie Bag in Cinema Amstelveen. Nu eens een keer een Ladies Night voor de jonge Ladies.

De rode loper ligt voor hen uit en ze worden ontvangen met een drankje en een hapje. Na afloop van de film is er een Meet & Greet met Nola en Merel uit de film. Ook de schrijfster Niki Smit is erbij en signeert haar boek (dat men dus kan meenemen). dan kan Niki deze voor je signeren).

De 13-jarige Coco is gek op mode en draagt haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Maar als ze op de eerste schooldag door haar kleding uitgemaakt wordt voor Coco de Clown besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als ‘grijze muis’ door het schoolleven te gaan. Anoniem houdt ze een modevlog bij als de ‘Style Tiger’, wat een grote hit wordt. Zou ze dan toch een beroemd stijlicoon worden? En zou Bruno, die eigenzinnige jongen van school, haar dan eindelijk zien staan? Langzaam maar zeker leert Coco dat ze gewoon 100% zichzelf moet zijn!

Boekhandel Libris Venstra komt ook langs met de boeken van Niki Smit.  Verder zijn Sprakeloos, The Zookeepers Wife en De Keuze van mijn Vader, Souvenir en Sage Femme te zien.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:Film over leven en werk ‘Coco’ Chanel in cinema Amstelveen
Lees ook:Workshop over modebloggen
Lees ook:‘Huisvrouwen bestaan niet’ op Ladies Day in bios
Lees ook:‘Onze Jongens’op Ladies Night in Cinema
Lees ook:Ladies Night bij ‘Mother’s Day’ in Cinema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.