The Sleeping Beauty op witte doek

The Royal Opera House London presenteert The Sleeping Beauty op het witte doek in Cinema Amstelveen op maandag 6 maart om 19.30 uur. De zeer geliefde klassieker, The Royal Ballet’s The Sleeping Beauty, combineert het beste van klassiek ballet, met al haar charmes en virtuositeit, fantastische muziek en getalenteerde dansers.

Als eerste gechoreografeerd op Tchaikovsky’s prachtige muziek door Marius Petipain in 1890, heeft The Sleeping Beauty mooie ensembles, solo’s, inclusief de Rose Adagio wanneer Prinses Aurora haar huwelijkskandidaten ontmoet en natuurlijk de feestelijke dansen voor de vrolijke bijeenkomst van prins en prinses. The Royal Ballet’s mijlpaal enscenering is opnieuw tot leven gewekt voor het 75-jarig jubileum van 2006.

De ontwerpen van Oliver Messell, een van de grootste decorontwerpers van de 20e eeuw, zijn bewaard en geüpdatet voor deze productie van Peter Farmer. De rijke interpretatie van de barokke rijkdom in het koninklijke hof, de panoramische reis van de prins naar het begroeide paleis en de kleurrijke personages in dit beroemde sprookje, maakt deze Sleeping Beauty tot een spektakel als geen ander.

De vertoning is inclusief een introductie en is inclusief twee pauzes. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:Ballet staatsopera Tatarstan in schouwburg
Lees ook:Het Zwanenmeer in schouwburg
Lees ook:Ballet The Nutcracker in Cinema Amstelveen
Lees ook:The Winter’s Tale uit Royal Ballet House in Cinema
Lees ook:Opera Lucia di Lammermoor (uit Londen) op witte doek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.