Publiek zong titelsong mee bij musical ‘Fame’

fame003_27596445006_oNa maandenlang hard repeteren, vierder ongeveer 100 leerlingen van de Muziek- en Dansschool zondag de musical Fame! op in de Schouwburg Amstelveen.

Onder begeleiding van een live orkest, bestaande uit 17 leerlingen van de school, kregen zij het publiek muisstil bij het nummer ‘Hoe speel ik liefde’ en zong het publiek enthousiast mee bij de titelsong ‘Fame’.

De leerlingen hebben de afgelopen maanden door middel van een zelf opgezette crowdfund actie een groot deel van het benodigde geld voor deze productie bij elkaar gekregen.

Zingen tijdens Koningsdag, langs gaan bij vrienden en familie en het aanschrijven van grote bedrijven: niets weerhield hen om hun dromen waar te maken.

Naast talent voor zang, dans en drama lieten zij  met deze productie ook cultureel ondernemerschap zien.

Stephan Markus – MusicalVibes: “De cast laat zien dat ze allemaal over genoeg talent beschikken om deze productie met verve neer te zetten. De on stage aanwezige live band voegt zoveel toe dat je je letterlijk in een concertzaal met toptalent waant.”

Wie meent te kunnen dansen, zingen en / of acteren kan zich melden voor de volgende productie, de musical ‘Legally Blonde’, waarvoor jongeren tussen de  10 en 18 jaar worden gezocht, kan een mailtje te sturen naar [email protected].

 

Lees ook:Muziekschool zoekt sponsors voor musical
Lees ook:Muziekschool leerlingen in musical Fame
Lees ook:Audities musical Fame bij Muziekschool
Lees ook:MDA-leerlingen met musical voor volle zalen
Lees ook:Jongens en meisjes voor musical gezocht

3 reacties op “Publiek zong titelsong mee bij musical ‘Fame’

  1. Robert van Waning

    Komen er nog andere voorstellingen? Ik vind het erg jammer dat ik het heb gemist.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Willemijn Bonder

      Helaas is er alleen een voorstelling geweest op zondag 12 juni j.l.
      Wel zijn er mogelijkheden om volgend jaar mee te doen aan Legally Blonde. Informatie over audities en speeldata via [email protected]

        /   Beantwoorden  / 
    2. Robert van Waning

      Wat jammer en ook wel een beetje onbegrijpelijk, gezien alle moeite, tijd en gemaakte kosten en ook omdat natuurlijk niet alle fans van de Muziek- en Dansschool op die ene middag in de gelegenheid waren om van die voorstelling te genieten. Is er een dvd?

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.