Muziekschool zoekt sponsors voor musical

MuziekschoolDe Muziek- en Dansschool Amstelveen (MDA) zoekt mensen die geld willen steken in de opvoering van de musical ‘Fame’ in de Schouwburg. Honderd leerlingen hebben aan de productie gewerkt, zegt MDA. Wie wil doneren kan dat doen via www.fame.muziekschoolamstelveen.nl.

De musicalafdeling van MDA zegt een platform te willen bieden aan jong talent en cultureel ondernemerschap te willen stimuleren. Naast de reguliere musicalklassen is daarom vijf jaar geleden de ‘Productieklas’ opgezet. Voormalige leerlingen daarvan stonden in professionele musicals, zoals Billy Elliot, en studeren nu aan vakopleidingen, zoals Lucia Marthas.

Velen van de leerlingen willen later het professionele musicalvak in en dat vraagt naast talent ook steeds meer ondernemerschap. Daarom wil de Muziek- en Dansschool Amstelveen de leerlingen naast de disciplines zang, dans en acteren ook opleiden in ondernemen en produceren.

Ter gelegenheid van het eerste lustrum van de productieklas, wordt dit jaar de musical ‘Fame’ uitgevoerd, met een live orkest in de grote zaal van de schouwburg. “In een musicalproductie staan die speelt in de grote zaal én begeleid wordt door een live orkest is natuurlijk iets waar heel veel leerlingen van dromen”, zegt de school. Maar omdat er nogal wat kosten met de prodiuctie zijn gemoeid, vraagt de school bijdragen van sponsors.

“Geef een nieuwe generatie vol ideeën en enthousiasme voor theater en muziek de kans haar talent te ontdekken en te creëren”, roept MDA Amstelveners toe.

 

 

 

Lees ook:Muziekschool leerlingen in musical Fame
Lees ook:Audities musical Fame bij Muziekschool
Lees ook:Publiek zong titelsong mee bij musical ‘Fame’
Lees ook:Zondag musical MDA in schouwburg
Lees ook:Jongens en meisjes voor musical gezocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.