Muziekschool leerlingen in musical Fame

Opmaak 1Honderd leerlingen van de Muziek- en Dansschool Amstelveen (MDA) spelen de voorstelling Fame op 12 juni (15.30 uur) in de Grote zaal van Schouwburg Amstelveen.

Zij zijn leerlingen op get gebied van zowel dans als muziek. De musicalafdeling van zegt een platform te willen bieden aan jong talent. Naast de reguliere musicalklassen is daarom vijf jaar geleden een talentenklas opgezet: de

Productieklas. Voormalige leerlingen van de Productieklas stonden in professionele musicals, zoals Billy Elliot en Annie, en studeren aan vakopleidingen als Lucia Marthas. Velen van hen willen later het professionele musicalvak in, dat naast talent ook steeds meer om ondernemerschap vraagt. Daarom wil Muziek- en Dansschool Amstelveen de leerlingen naast de disciplines zang, dans en acteren ook opleiden in ondernemen en produceren.

Omdat de productieklas dit jaar haar vijfjarig jubileum viert, pakt ze dit jaar extra groot uit met de uitvoering van de musical Fame.

De musical wordt begeleid door een live orkest. De afgelopen maanden hebben de leerlingen keihard gewerkt aan hun droom door middel van een zelf opgezette crowdfunding actie. Zij maakten een filmpje gemaakt, zijn de straat op gegaan en hebben allemaal acties bedacht om voldoende geld op te halen voor de productie.

Momenteel staat de teller op € 3.950,00 van de benodigde € 4.500,00 euro en daarmee is de actie nu al een enorm succes. Men kan nog helpen door te doneren via www.fame.muziekschoolamstelveen.nl. Kaarten zijn nu online verkrijgbaar via de website van de schouwburg.

 

Lees ook:Muziekschool zoekt sponsors voor musical
Lees ook:Audities musical Fame bij Muziekschool
Lees ook:Publiek zong titelsong mee bij musical ‘Fame’
Lees ook:Zondag musical MDA in schouwburg
Lees ook:Jongens en meisjes voor musical gezocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.