Weer ‘voorlees-voorstelling’ van Ton Meijer

Ton Meijer We krijgen er een geitje bij!Ton Meijer speelt in de bibliotheek aan het Stadsplein zondag 31 januari (11.00-12.00 uur) weer een voorstelling in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Eerder maakte hij al voorleesvoorstellingen van de nationale voorleesboeken, samen met publiek: de kinderen. Want dié zijn bij Ton altijd een belangrijk onderdeel van de voorstelling.

Deze keer gaat hij het verhaal te lijf uit het tot Prentenboek van het Jaar 2016 verkozen ‘We hebben er een geitje bij!’, geschreven door Marjet Huiberts en geïllustreerd door Iris Deppe.

In We hebben er een geitje bij! is op de kinderboerderij een nieuwe bewoner geboren. Voor Mik het baby-geitje heeft gevonden, gaat hij langs alle andere kinderboerderij-dieren, die elk op hun eigen manier uiting geven aan hun blijdschap over de geboorte van het nieuwe geitje

Toegangsprijs is € 6,50 en voor pashouders €5,50. In de voorverkoop gaat van deze prijzen nog een euro af. Begeleider mag gratis mee naar binnen. Geschikt voor de leeftijdsgroep 2 t/m 7 jaar.

Kaarten zijn te bestellen in een van de Amstelland Bibliotheken of online via de website www.debibliotheekamstelland.nl

 

Lees ook:Burgemeester leest voor
Lees ook:Geitje in Poppentheater
Lees ook:Nieuwe lessen milieu en natuur voor kleuters
Lees ook:Verteltheater van Lot en Renee *Sesamstraat’
Lees ook:Scharrelaar in Poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.