Mini masterclasses harp en ballet

image001Muziek- en dansschool Amstelveen houdt op vrijdag 5 en zondag 7 februari minimasterclasses over respectievelijk harp en ballet, voorafgaande aan voorstellingen in de Schouwburg. De eerste wo5rdt gehouden van 19.30 uur en de tweede (zondagmiddag dus) van 14.00 tot 14.30 uur, beide in de Zonnesteinzaal van MDA. De voorstellingen beginnen respectievelijk om 20.00 uur en 15.00 uur.

Vrijdag 5 februari gaat de door harpdocente harp Lotje Meijer verzorgde Mini Masterclass vooraf aan de voorstelling ‘Muziek van de Stilte’ door harpist Remy van Kesteren en trompettist Erik Vloeimans.

Op zondag 7 februari is er ballet Mini Masterclass, voorafgaand aan de voorstelling ‘Sapperdeflap!’ van Introdans Ensemble voor de Jeugd. Kinderen van 6 jaar of ouder die altijd al eens op een toneel hebben willen dansen, krijgen er nu de kans voor. Muziek- en Dansschool Amstelveen biedt de mogelijkheid een voorproefje te ervaren van hoe het is om te stralen in een prachtige zaal. Dansdocent Suzanne van den Berg van de Muziek- en Dansschool verzorgt deze Mini Masterclass.

De Zonnesteinzaal van MDA is bereikbaar via de Schouwburg foyer. De masterclasses zijn gratis toegankelijk met een entreebewijs voor de betreffende voorstelling in de Schouwburg. Om verzekerd te zijn van een plaats is aanmelden via de site muziekschoolamstelveen.nl aan te raden, want vol is vol.

 

 

Lees ook:Dansvoorstelling Sapperdeflap in schouwburg
Lees ook:Voorstelling Vloeimans (trompet) en Van Kesteren (harp)
Lees ook:Masterclass Flamenco bij voorstelling ‘Santiago’
Lees ook:Brochure met aanbod nieuw seizoen schouwburg
Lees ook:Volop theater en film in de voorjaarsvakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.