Masterclass Flamenco bij voorstelling ‘Santiago’

In de schouwburg is vrijdag 15 november (20.30 uur) de voorstelling Santiago te zien, met Eric Vaarzon Morel en Leoni Jansen. In samenwerking met Muziek- en Dansschool Amstelveen wordt er voorafgaand aan de voorstelling om 19.30 uur een Mini Masterclass Flamencodans gegeven. Het gaat er om de zoektocht van Eric Vaarzon Morel en Leoni Jansen te volgen naar de oorsprong van de muziek die hen bindt en samenbrengt in het bedevaartsoord Santiago de Compostela.

De meertalig gezongen en gesproken voorstelling is een ontdekkingsreis: watbrengt hen samen, wie gingen hen voor en waar staan ze zelf, in de muziek en in hun leven?

Om in Spaanse sferen te komen, biedt Muziek- en Dansschool Amstelveen theaterbezoekers de mogelijkheid een voorproefje te ervaren van de betoverende flamencodans en -muziek. De Mini Masterclass wordt gegeven door flamencodocente Miryam La Lucha in de Zonnesteinzaal van de Muziek- en Dansschool. Die is bereikbaar via de foyer van Schouwburg Amstelveen.

De Mini Masterclass is gratis toegankelijk voor wie in het bezit is van een entreebewijs voor Santiago. Aanmelden kan via de website van Muziek- en Dansschool Amstelveen of door te mailen naar [email protected] o.v.v. flamenco. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. ┬áDe Mini Masterclass Flamenco is de eerste in een serie van drie. Later in het seizoen volgen er nog twee Masterclasses. Zaterdag 22 maart Multi-Percussion voorafgaand aan Mothers of Africa en zondag 30 maart twee maal Muziek en Bewegen bij Pluk van de Petteflet (4+).

Lees ook:Mini masterclasses harp en ballet
Lees ook:Voorstelling Vloeimans (trompet) en Van Kesteren (harp)
Lees ook:Dansvoorstelling Sapperdeflap in schouwburg
Lees ook:Gratis koopzondagconcert gitarist Martin Lichters
Lees ook:Ode flamencogitarist aan Jeroen Bosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.