The Good Dinosaur in Cinema AV

naamloosVanaf woensdag 25 november is The Good Dinosaur (Nl versie en 3D) te zien in Cinema Amstelveen. De film geeft antwoord op een eeuwenoude vraag: wat als de meteoor die het leven op aarde voorgoed veranderde niet was ingeslagen? De enorme dinosaurussen zouden nooit zijn uitgestorven, maar juist het meest intelligente ras op aarde zijn.

De film neemt de kijken mee op een spannend avontuur in een wereld van dinosaurussen, waar de rollen volkomen zijn omgedraaid. Een dino genaamd Arlo sluit voor het eerst vriendschap met een mensenkind en noemt hem Spot.

Samen gaan zij op een ontdekkingsreis door een wild en mysterieus landschap. De onzekere Arlo leert zijn angsten te overwinnen en ontdekt waar hij allemaal toe in staat is.

Naast The Good Dinosaur draait De Club van Sinterklaas en de Verdwenen Schoentjes en Hotel Transylvania 2 (2D) t/m zo 22 nov.

Volwassenen kunnen naar Spectre, Youth en 45 Years in Cinema Amstelveen. Zie www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:Star Wars in Cinema
Lees ook:130 films voor kinderen tijdens festival
Lees ook:‘Carol’ in Cinema Amstelveen
Lees ook:‘Buurman en Buurman’ in Cinema
Lees ook:‘Spotlight’ nog 1keer in Cinema Amstelveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.