‘Carol’ in Cinema Amstelveen

Carol_Poster_420x594.inddVan donderdag 7 januari af is de film Carol te zien in Cinema Amstelveen. Die gaat over Therese Belivet, werkend in een warenhuis in Manhattan en dromend van een meer vervullend leven. Dan ontmoet zij Carol Aird, een verleidelijke vrouw die gevangen zit in een mislukt huwelijk.

De vonk slaat onmiddellijk over en als de onschuld van hun eerste ontmoeting vervaagt, wordt hun verbondenheid dieper. Als Carols verhouding met Therese aan het licht komt, neemt haar echtgenoot wraak door haar geschiktheid als moeder aan te vechten. Carol en Therese voelen zich gedwongen de situatie te ontvluchten en ondernemen een spontane reis door Amerika. Een onverwachte gebeurtenis gooit hun beider levens overhoop.

 Mannenharten 2

Verder draait Publieke Werken en Mannenharten 2 in Cinema Amstelveen.

De jongere bezoekers kunnen naar Snoopy & Charlie Brown: De Peanuts Film (2D), Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba , The Good Dinosaur (3D) en is de voorpremière van Race naar de Maan (3D).

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Daar zijn ook entreebewijzen 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:‘Buurman en Buurman’ in Cinema
Lees ook:Star Wars in Cinema
Lees ook:130 films voor kinderen tijdens festival
Lees ook:Hateful Eigth in Cinema Amstelveen
Lees ook:‘Spotlight’ nog 1keer in Cinema Amstelveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.