‘Michiel de Ruyter’ in Cinema AV

michiel_de_ruyter_12_jaar__58092748_ps_1_s-high“Michiel de Ruyter legt ook aan in Cinema Amstelveen”, meldt de bioscoop. Bedoeld wordt dat van donderdag 29 januari af de film Michiel de Ruyter daar draait. volop in Cinema Amstelveen. “De beste historische speelfilm die ooit in Nederland is gemaakt”, vindt het AD.

Over intriges, samenzweringen, spectaculaire zeeslagen tegen de Engelsen met De Ruyter als bevelhebber van de Nederlandse vloot en de dubieuze rol van de Oranjes. Halverwege de 17e eeuw is Nederland een van de grootste zeevarende naties ter wereld.

Na het overlijden van de legendarische admiraal Maarten Tromp, is Michiel de Ruyter zijn gedoodverfde opvolger. In diverse zeeslagen heeft De Ruyter getoond dat hij een briljant strateeg is.

Politiek gezien is het Hollandse volk verdeeld. Oranjeaanhangers en republikeinen vechten om de macht. Naast Michiel de Ruyter Draait ook Gooische Vrouwen 2 in Cinema Amstelveen, evenals The Hobbit: The Battle of the Five Armies’ in 3D

De jeugd kan kiezen uit Jack bestelt een Broertje, Mees Kees op de Planken, De Pinguins van Madagascar (Nl versie | 3D) of Wiplala.

www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

Lees ook:Big Hero 6 in kinderfilmfestival
Lees ook:Gooische Vrouwen 2 nog in Cinema
Lees ook:The Imitation Game in bios
Lees ook:Ruim 500 leerlingen in schoolhockey toernooi
Lees ook:‘Jack bestelt Broertje’ opbrengst naar Bio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.