‘Jack bestelt Broertje’ opbrengst naar Bio

Wie zaterdag (7 maart, 13.30 uur) naar de film ‘Jack bestelt een Broertje’ in Cinema Amstelveen komt, steunt met € 2 Stichting Bio. De film op zich is hilarisch. Iedereen die erheen komt betaalt € 2 en de opbrengst gaat volledig naar de stichting, die voor gezinnen met kinderen met een beperking een onbezorgde vakantie verzorgt.  

De film gaat over de achtjarige Jack, enig kind van twee moeders. Hij wil het liefst een broertje erbij. Er hangt zelfs al een waterpistool voor hem klaar aan de muur. Maar op zijn verjaardag kijkt de knul beteuterd op als hij een groot konijn in plaats van een baby krijgt. Mama en mama leggen hem uit dat een kind krijgen niet zo gemakkelijk is, omdat daar ‘willies’ voor nodig zijn en die hebben alleen mannen. Blijkbaar hebben zijn moeders moeite om een geschikte ‘willie donor’ te vinden, dus dan doet Jack het zelf maar…

Naast ‘Jack bestelt een Broertje’ draait ook Paddington en Big Hero 6 (3D). Volwassenen kunnen naar Michiel de Ruyter (16+), Gooische Vrouwen 2 of The Imitation Game. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

Entreebewijzen zijn 24 uur per dag online te bestellen via www.cinemaamstelveen.nl en www.cinemaamstelveen.nl

Lees ook:Big Hero 6 in kinderfilmfestival
Lees ook:The Imitation Game in bios
Lees ook:Oscarwinnaar Birdman in Cinema
Lees ook:‘My old Lady’ in Cinema Amstelveen
Lees ook:‘Michiel de Ruyter’ in Cinema AV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.