Gooische Vrouwen 2 nog in Cinema

Amstelveen lijkt niet genoeg te krijgen van de film Gooische Vrouwen 2. Komende week draait de film dus nog volop in Cinema Amstelveen. Dat gebeurt op diverse tijdstippen. De film is door menigeen met ‘Sex and the City’ vergeleken, maar daarmee doet men volgens Het Parool de makers tekort. “De creatie van Linda de Mol bewandelt een flinterdun koord tussen tragikomedie en satire, en met veel bravoure”, vindt de krant.

Naast Gooische Vrouwen 2 draait Samba en The Hobbit: The Battle of the Five Armies in 3D. De jeugd kan kiezen uit Annie (Nl versie), Mees Kees op de Planken, De Pinguins van Madagascar (Nl versie | 3D) of Wiplala. www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.Entreebewijzen zijn 24 uur per dag online te bestellen via www.cinemaamstelveen.nl en www.cinemaamstelveen.nl.

Lees ook:Samba in Cinema Amstelveen
Lees ook:Bekroonde film over strijd tegen ALS in Cinema
Lees ook:‘Michiel de Ruyter’ in Cinema AV
Lees ook:Weer ‘Tolkienfilm’ in Cinema AV
Lees ook:Kinderfestival met 100 films in cinema AV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.