Kinderfestival met 100 films in cinema AV

annie_02037721_ps_3_s-highTijdens Kinder(film)festival in de kerstvakantie, dat zaterdag (20 december) losbarst, zijn in Cinema Amstelveen in de Kerstvakantie in Cinema Amstelveen bijna honderd films te zien. Het festival duurt tot 4 januari en beslaat zowel de Filmzaal als de Grote Zaal ban de schouwburg.

Iedere dag start de eerste film om 10.30 uur. Daarna gaan de vertoningen de hele dag dan door. De allerleukste kinderfilms van het moment komen voorbij. Zoals Annie (nl versie), Mees Kees op de Planken, De Pinguins van Madagascar (Nl versie | 3D) of Wiplala.

De musicalklassieker Annie is nieuw leven ingeblazen. In deze versie ontmoet men het vrolijke en stoere meisje Annie die een zwaar bestaan leeft bij haar gemene stiefmoeder. Na het succesvolle Mees Kees en Mees Kees op Kamp keert de leukste stagiair van Nederland terug met een derde deel: Mees Kees op de Planken. Het gaat natuurlijk niet allemaal even goed, maar spannend en leuk is het wel.

De Pinguins van Madagascar zijn terug met hun eigen film. De hilarische en in het diepste geheim werkende fladderaars – Skipper, Kowalski, Rico en Junior – vinden hun weg in de wereld van de spionage.

Wiplala van Annie M.G. Schmidt is een vrolijke film voor het hele gezin over het kleine mannetje Wiplala, dat bij toeval in het keukenkastje wordt gevonden door het negenjarige zoontje van de familie Blom. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn 24 uur per dag online te bestellen via www.cinemaamstelveen.nl en www.cinemaamstelveen.nl. Eerste kerstdag en nieuwjaarsdag zijn Schouwburg en Cinema Amstelveen gesloten.

 

 

 

 

Lees ook:Volle kerst (met circus) in Schouwburg
Lees ook:Gooische Vrouwen 2 nog in Cinema
Lees ook:Bekroonde film over strijd tegen ALS in Cinema
Lees ook:‘Michiel de Ruyter’ in Cinema AV
Lees ook:Samba in Cinema Amstelveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.