Van country tot musical en levenslied in Paaskerk

Except2 bij Music All-In

Except2 bij Music All-In

Met rond de 100 waren er zondagmiddag wat minder bezoekers dan de 140 van vorig jaar. “Dat viel ons wat tegen. Het kwam misschien door het mooie weer”, zegt Jacques Meerbeek van de Buurthulpdienst, die deze editie van ‘Music All- In’ hielp organiseren. De afwezigen hadden wel ongelijk, vonden degenen die voor de gezellige muziekmiddag wel naar de Paaskerk waren gekomen.

Verscheidene artiesten zorgden voor een breed repertoire. Het evenement was vooral georganiseerd voor de oudere inwoners van Amstelveen. En dan in het bijzonder voor degenen die niet meer zo gemakkelijk naar buiten kunnen. Voor vervoer naar en van de Paaskerk werd desnoods gezorgd.

Zoals gezegd, was het repertoire heel gevarieerd. Als eerste trad op de country / folk / bluegrass / cajun band ‘Except-2’ uit Delft op. Ondersteund met banjo, gitaar, dobro, viool en contrabas zong die formatie liedjes van bekende folkzangers uit het zuiden van Verenigde Staten. De band heeft nu vijf CD´s uitgebracht.

De Amstelveense zangeres Monique Senft zong musicalliedjes, onder meer uit Les Misérables, en het Duivenkoor uit Amsterdam bracht volksliedjes ten gehore. Natuurlijk zorgde het koor ook voor wat onvervalste Amsterdamse nummers, waarbij de zaal enthousiast mee kon zingen. Het muziekfestijn is een initiatief van vrijwilligers, ondersteund door de Buurthulpdienst en gesponsord door Stichting Stinak.

 

Lees ook:Zondagmiddag: Music All In – levende muziek in Paaskerk
Lees ook:‘Music All in’ in de Paaskerk
Lees ook:Orkest ‘Zendmasters’ bij Music All In
Lees ook:Vijfde keer Music All In Amstelveen
Lees ook:‘Levende’ muziekmiddag Music All In – De Meent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.