Zondagmiddag: Music All In – levende muziek in Paaskerk

Except 2

Except 2

In de Paaskerk (Augustinusplantsoen) vindt zondagmiddag (6 oktober) een Music All In concert plaats. Van 14.30 tot 17.00 uur treedt dan een scala van artiesten op. Met een heel gevarieerd repertoire.

Onder meer zijn te beluisteren  (country) Orkest Except-2, het Duivenkoor (Smartlappen) en het zangduo Monique & Burnett (musical).

De muziekmiddag op zondag is vooral bedoeld voor de oudere inwoners van Amstelveen, in het bijzonder degenen die er niet zo makkelijk meer op uit kunnen gaan. Vorig jaar deed Co Dop dit idee herleven, in samenwerking met de Buurthulpdienst.

Wegens het succes van die middag in 2012 is er dit jaar opnieuw een “Music All In”. Sponsor van dit muziekfestijn is de stichting Stinak.

Voor ouderen die niet meer (zo) goed ter been zijn, kan voor vervoer worden gezorgd. Er is plaats voor ongeveer 300 toeschouwers. Voorverkoop van toegangsbewijzen: zaterdag 5 oktober tussen 9.00 en 12.00 uur in het souterrain van de Paaskerk. Telefonisch gereserveerde kaarten moeten een half uur vóór het begin van de muziekmiddag worden opgehaald. Voorafgaand aan de voorstelling zijn kaarten verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt.

De toegangsprijs is € 3,50 per persoon. Aanmelding en informatie bij de Buurthulpdienst, Maalderij 38, telefoon 020 760 34 00 of 06 51 57 93 65, Jacques Meerbeek & Inge Veraar. E-mail: [email protected].

Lees ook:Orkest ‘Zendmasters’ bij Music All In
Lees ook:‘Music All in’ in de Paaskerk
Lees ook:Music All In: gezellige muziekmiddag in Paaskerk
Lees ook:Van country tot musical en levenslied in Paaskerk
Lees ook:Vijfde keer Music All In Amstelveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.