‘Music All in’ in de Paaskerk

Music All In Amstelveen 2012 het S.P.A.M. Barbershop QuartetOnder de titel ‘Music All In Amstelveen’ wordt zondag 6 oktober (14.30 uur) in de Paaskerk een (volgens de organisatoren gezellige) muziekmiddag gehouden. Die is vooral bedoeld voor ouderen die niet meer zo gemakkelijk uit kunnen gaan. Het is de tweede editie van het evenement eigenlijk. Vorig jaar nam Co Dop het initiatief en kwam de organisatie in samenwerking met Buurthulpdienst rond. Wegens het succes van vorig jaar komt er nu opnieuw een “Music All In”. Tussen 14:30 en 17:00 uur treedt in de Paaskerk aan het Augustinuspark  een scala aan artiesten op. Zoals het Orkest Except-2 (Country-muziek), het Duivenkoor (Smartlappen) en het zangduo Monique & Burnett (musical).

Sponsor van dit muziekfestijn is de stichting Stinak. Voor ouderen, die niet meer (zo) goed ter been zijn, kan voor vervoer worden gezorgd. Er is plaats voor ongeveer 300 toeschouwers. Dit evenement wordt door vrijwilligers georganiseerd en extra hulp is van harte welkom.

 

De toegangsprijs is € 3,50 per persoon. Aanmelding en informatie bij de Buurthulpdienst, Maalderij 38, telefoon 020 760 34 00 of 06 51 57 93 65, Jacques Meerbeek & Inge Veraar.

E-mail: [email protected].    

 

 

Lees ook:Zondagmiddag: Music All In – levende muziek in Paaskerk
Lees ook:Music All In: gezellige muziekmiddag in Paaskerk
Lees ook:Lustrumviering van Music All In
Lees ook:Van country tot musical en levenslied in Paaskerk
Lees ook:Vijfde keer Music All In Amstelveen

Eén reactie op “‘Music All in’ in de Paaskerk

  1. gerben

    Mooi, zegt het voort.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.