Legendarische hit ‘Wordt u al geholpen?’ in schouwburg

‘Wordt u al geholpen?’ Een aan de legendarische komische tv-serie uit het verleden herinnerende voorstelling is op vrijdag 11 januari te zien in Schouwburg Amstelveen. Het is ook een vervolg op de succesvolle voorstellingen ‘‘Allo, ‘Allo’ en ‘Schone Schijn’, die de laatste jaren overal voor uitverkochte zalen zorgden. De rollen in deze theaterversie van de Engelse hitserie ‘Are You Being Served?’ zijn onder anderen weggelegd voor Mylène D’Anjou, Filip Bolluyt, Daphne Flint, Rolf Koster en Bas Bovelander. De regie is in handen van Paul van Ewijk. Opnieuw een productie van De Graaf & Cornelissen Producties.  
‘Wordt u al geholpen?’ is een toneelkomedie naar de Engelse hitserie. Het verhaal speelt zich af in het typisch Britse maar volslagen maffe warenhuis Grace Brothers. De medewerkers van de kledingafdeling mogen enkele dagen de geheel nieuwe kampeerafdeling van het warenhuis testen en slaan in hun fantasie behoorlijk door.Alle vertrouwde karakters uit de televisiehit zijn van de partij. De wat stramme Captain Peacock, Mrs Slocombe (and her pussy) en natuurlijk de nichterige Mr Humphries (‘Are You Free?’). Het warenhuis Grace Brothers heet iedereen van harte welkom. De Graaf & Cornelissen Producties heeft zich de laatste jaren toegelegd op voorstellingen met een oer-Hollands signatuur, zoals ‘Op Hoop van Zegen’, ‘Wat Zien Ik?’ en ‘Volendam, de Musical’. Naast ‘Wordt u al geholpen?’ brengt het bedrijf in het seizoen 2012-2013 onder meer ‘De Jantjes’ met Willeke Alberti en de nieuwe relatiekomedie ‘MIDLIFE!’ met Alfred van den Heuvel.
De cast in ‘Wordt u al geholpen?’ ziet er als volgt uit: Mrs. Slocombe – Mylène D’Anjou; Captain Peacock – Filip Bolluyt; Mrs. Brahms- Daphne Flint; Mr. Humphries – Rolf Koster; Mr. Lucas – Bas Bovelander; Mash e.a.- Rowin Prins; Sophie e.a. – Sabine Beens.

 

Lees ook:Beroemde France liederen in schouwburg
Lees ook:Musical ‘Volendam’ komt naar de Schouwburg
Lees ook:Zestien koninklijke onderscheidingen in Amstelveen
Lees ook:‘Powervrouwen’ weer in Schouwburg
Lees ook:Toneel: Vreemd gaan voor een miljoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.