‘Powervrouwen’ weer in Schouwburg

De Powervrouwen komen terug in Amstelveen. Met een nieuwe, eigentijdse revue zijn zij op woensdag 18 maart (20.00 uur) te zien in de Schouwburg Amstelveen. Een verse groep actrices en cabaretières brengt komische sketches en herkenbare liedjes, afkomstig van gerenommeerde tekstschrijvers, over het voetlicht.

De nieuwe cast bestaat uit Lieneke Le Roux (Brozer, Powervrouwen), Pamela Teves (Onderweg naar Morgen, Vagina Monologen), Cystine Carreon (Gooische Vrouwen, Powervrouwen), Mylène d’Anjou (Powervrouwen), Ziarah Janssen en Dieuwke Tönissen. 

Alles draait om damesdingen, met een gezonde dosis zelfspot. Van relaties en carrière tot lichamelijk verval. Hilarische, pijnlijke en ontroerende dingen die het leven van een vrouw verrijken en soms ook verarmen.

Voor de aanvang van de voorstelling is er om 19.00 uur een PowerPep-Salon. De PowerPep is gratis toegankelijk voor wie een entreebewijs heeft voor de voorstelling.

De powerpep is een korte interactieve pep talk, een flitsende opfris cursus ‘Hoe Hoorde Het Eigenlijk?’ Bedoeld voor vrouwen en mannen die het anno nu niet meer nodig achten zichzelf een feminist te noemen. Met een tekst in de hand uit het ‘Katholiek schoolboek voor meisjes’ uit 1960 scheren Mylène d’Anjou & Lieneke Leroux langs hoogtepunten en diepe dalen uit een niet zo heel ver verleden. 

Lees ook:‘Ladies Night’ met Powervrouwen in Schouwburg
Lees ook:Jonge choreografen in Shearing the Wolves
Lees ook:‘Not the Tommy Cooper Story’ in Schouwburg
Lees ook:‘Hoe mooi alles’ over Leo Vroman in Schouwburg
Lees ook:‘Casino Royale 2.0′ in schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.