Beroemde France liederen in schouwburg

De voorstelling ‘Vive la France 2’ ontkurkt de mooiste chansons op zaterdag 29 april (20.00 uur) in de Schouwburg Amstelveen.

Na het grote succes van Vive la France komt DommelGraaf&Cornelissen dit seizoen met Vive la France 2. Daarin schitteren Philippe Elan, Renée van Wegberg en Rolf Koster. Dit drietal neemt de bezoekers mee op een herkenbare reis langs de mooiste muziek van Frankrijk. Het beste repertoire van o.a. Jacques Brel, Edith Piaf en Charles Aznavour, maar ook muziek van artiesten als Stromae, Gilbert Bécaud, Stromae, Michel Fugain, Dalida, Gérard Lenorman, Julien Clerc en Adamo passeren de revue.

Met het live combo brengen de drie zangers terras en Tour dichtbij. Met nóg meer vertrouwde hits dan de eerste succesversie van Vive la France. Samen met het publiek maken ze een muzikale reis, via romantisch Parijs naar de Cote d’Azur, slingerend langs dromerige dorpspleintjes, sfeervolle wijnhuizen en bistro’s.

Meer informatie over de voorstelling en de volledige speellijst: www.dommelgraafencornelissen.nl.

 

 

Lees ook:La douce France in schouwburg
Lees ook:Try out ‘De Sluwe Vos’ in P60
Lees ook:‘Kerst met André Rieu’ in Cinema Amstelveen
Lees ook:Voorstelling over grenzen van fantasie
Lees ook:Weer extra voorstellingen Schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.