UR wil meer horeca in Stadshart

Om het winkelcentrum in het Stadshart aantrekkelijker te maken, wordt het uitgebreid en gerenoveerd. Eigenaar Unibail-Rodamco wil er zowel meer bezoekers heen trekken als het winkelend publiek er langer laten verblijven.

Onder meer wil UR het gedeelte tussen C&A en Hema overkappen en er horeca heen brengen. Gedacht wordt aan vier nieuwe ondernemingen met terrassen. Een Italiaans restaurant zou al belangstelling hebben getoond. Op het ogenblik bezoekt zes procent van de 9,2 miljoen bezoekers die jaarlijks naar het centrum komen horecavoorzieningen. Gemiddeld blijft een shopper 62 minuten in het Stadshart. UR wil door meer sfeer in het centrum te brengen die tijd oprekken.

Het is ook de bedoeling het Stadsplein verder op te fleuren en een einde te maken aan het wanordelijk en goeddeels stallen van fietsen op het Stadsplein. Daartoe is UR in gesprek met C&A om onder het gebouw een enorme fietsenstalling met plaats voor bijna 1000 fietsen te creëren. Verder gaat het bedrijf bij de gemeente aandringen op betere handhaving.

Ook de nieuwe vestiging van Hudson’s Bay, waarvoor het voormalige V&D-gebouw – eigendom van ASR – volledig wordt omgebouwd en uitgebreid, maakt het centrum eind 2018 aantrekkelijker, denkt UR. Een medewerker van dat bedrijf laat weten dat de concurrentie van Winkelcentrum Gelderlandplein in Buitenveldert wel degelijk een stimulerende rol heeft gespeeld bij het opfleuren van het Stadshart, hoewel daarvoor al enkele jaren aan plannen wordt gewerkt.

Het is overigens een ultieme poging van UR om het Stadshart een warmere uitstraling te geven, meldt men in kringen rond het bedrijf. “Als dit niet lukt, kan het hoofdkantoor er de stekker wel eens uit trekken.” Een ander vastgoedbedrijf zal in dat geval volgens de bronnen niet snel zijn te vinden voor overname van het megaproject. Het is de bedoeling de Rembrandtweg ten dele af te sluiten voor verkeer.

 

 

Lees ook:Gelderlandplein wordt stevig opgeknapt
Lees ook:Stadshart dreigt concurrentieslag te verliezen
Lees ook:Action komt in Stadshart
Lees ook:Vier sterren voor het Stadshart
Lees ook:Nieuwe chocoladewinkel in Stadshart

57 reacties op “UR wil meer horeca in Stadshart

 1. Gerben

  Stiltecentrum, kan dat mee in het plan?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Simon Sluitspier

  Slijmen en dreigen. Beproefd recept.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Gerben

  Stilte Centrum deed ik agenderen.
  Fijn dat Sluitspier zich aansluit.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Bakker

  Trek die stekker er toch uit. Het nut van dit winkelcentrum voor Amstelveen is toch twijfelachtig.
  Weet niet wat het aan WOZ belasting oplevert, maar daar staan ook een heleboel kosten tegenover. Qua arbeidsplaatsen kan het nooit veel zijn, want detailhandel betaald niet bepaald salarissen waarvan je kun wonen in Amstelveen, gezien het woonbeleid.

  Dat “gezelliger maken” is nooit gelukt en zal ook nooit lukken omdat men de realiteit ontkent. Ook dat constante ageren tegen de fiets en daarmee het ontkennen van het gemak, de efficiëntie, de milieu aspecten, de gezondheidsaspecten geeft het karakter van dit vastgoedbedrijf goed aan. Zij gooien liever een wijk plat en waarschijnlijk heel Amstelveen, zodat het in een weiland staat. Waar het ook hoort.

  Tot nu toe vond ik het waanzinnig om de halte bij het winkelcentrum op te heffen, maar nu zie ik de voordelen. Blijft stupide gedrag om mensen vanaf de Beneluxbaan te laten lopen, maar het wordt daardoor steeds duidelijker voor wie dit winkelcentrum in feite is. Niet voor fietsers, niet voor openbaar vervoer mensen, niet voor ouderen, niet voor jeugd en eigenlijk niet voor Amstelveen.

  De manier waarop deze vastgoedeigenaar zich vanaf het begin heeft gedragen en de eeuwige slappe incompetente megalomane houding van het Amstelveense bestuur zijn oorzaak van elk verval en terecht. Zo’n vaart zal het helaas niet lopen, maar alles wat er aan bijdraagt om deze eigenaar weg te jagen is welkom. Dat Amstelveense bestuur wordt helaas wat moeilijker en de ergste van het stel, de burgemeester met overduidelijke persoonlijke carrière agenda en zo’n beetje hetzelfde egoïstische en egocentrische karakter als de eigenaar van de WC, is benoemd.

  Graag aansluiting zoeken bij Amsterdam. Is ook niet alles, maar dit durpse gedoe is gewoon te achterlijk onder de rook van Amsterdam.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frank Bikker

   Dit is wel erg zwart/wit. Amstelveen heeft wel een soort Stadshart nodig, maar dan wel één waar elke Amstelvener van elke beurs zich thuis voelt en dat is onder het beleid van UR niet het geval. Ook het gesol met de markt, toch een zeer grote en consistente trekker , draagt daar niet aan mee. Op dit moment gaat men toch steeds uit van veel luxe, omdat men enkel kijkt naar de hoge inkomens alhier, maar men vergeet daarbij dat velen ook op zeer hoge woonlasten zitten.

   Het naar elkaar wijzen van UR en gemeente is ook geen oplossing van dit probleem. Wat dat betreft heeft met name UR zich wel erg ingegraven in deze “loopgravenoorlog “. Als de gemeente UR bijvoorbeeld echt wil dwarszitten, kan zij ook elders markten opzetten. Ik denk dat ze in Westwijk met open armen ontvangen zullen worden door bezoekers en de daar aanwezige middenstand, idem dito Kostverlorenhof en Oude Karselaan en de marktkooplui maakt het niets uit als ze maar verdienen.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Robert van Waning

  Als Stadspleinbewoners zijn wij mede-eigenaars, huis- en buurtgenoten en dagelijkse klanten van Unibail-Rodamco, de eigenaar en exploitant van het winkelcentrum Stadshart. In al die hoedanigheden zijn wij uitermate tevreden over dit bedrijf.

  In tegenstelling tot Bakker vinden wij het Stadshart smaak- en sfeervol. Het winkelcentrum wordt goed bezocht door zowel Amstelveners als door mensen uit de wijde omgeving.

  Dat er onvoldoende stallingsmogelijkheden zijn voor fietsen en dat scooters overal in het winkel- en wandelgebied rijden en staan, kan UR niet helpen.

  Het is demagogisch, manipulatief en zelfs ronduit leugenachtig om te beweren dat Unibail de hele Schildersbuurt zou willen slopen. Iedereen kan echter zien dat destijds bij het stedenbouwkundige en verkeerskundige ontwerp van het Stadshart ernstige fouten zijn gemaakt. Die gaan zich steeds meer wreken en schreeuwen om verbetering van de onhoudbare situatie. Zo is er bijvoorbeeld geen ‘binnenring’ en is het parkeren een ramp. Ook daar kan Unibail niets aan doen zolang het gemeentebestuur blijft dwarsliggen en traineren.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robert van Waning

   Voor de goede orde: Wij zijn natuurlijk geen mede-eigenaars van de miljardenonderneming Unibail-Rodamco maar wel van het gebouw waar wij gezamenlijk in zitten, zij met hun kantoor en wij met onze woningen. Het zijn prettige en betrouwbare buren die ons op correcte wijze betrekken bij ontwikkelingen die voor ons als bewoners relevant zijn, zoals de Rembrandt-passage. Op dat gebied kan de gemeente veel van UR leren.

   Ik kan mij niet voorstellen dat een andere eigenaar/exploitant van het winkelcentrum het beter en fatsoenlijker zou doen dan UR.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Frank

    Rvw, de situatie is niet helemaal vergelijkbaar, maar je moet je eens verdiepen in de geschiedenis van dat long stay hotel aan de Laan der Helende Meesters. Als je het echt wilt weten moet je je maar eens in verbinding stellen met de hr. Fokking , voormalig fractievoorzitter van OCA. Kun je lachen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Frank

   Je zegt dat je mede-eigenaar bent . Dan heb je toch belang bij alles wat UR doet? Jij zegt smaakvol. Ja natuurlijk, anders was je er niet gaan wonen. Maar wat vind jij dan van dat gesol met de vrijdagmarkt. Nu mag jij een maand lang aankijken tot ‘s avonds laat aan toe tegen een schaatsbaantje , wat lullige kerstkramen en met een beetje mazzel de hele tijd jengelende kerstliedjes. Je vindt het ook dus prima dat winkels open zijn tot 22.00 uur met daarbij natuurlijk rondhangende jeugd 7 dagen per week. Dat vindt UR ook prima, maar jij ook die er vlak boven woont?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Robert van Waning

    VVE Rembrandthof (woningen) zit samen met de VVE Zaagtand (woningen) en UR (kantoren en winkels) in een overkoepelende Hoofd-VVE van het hele complex. Erg ingewikkeld maar samen komen wij er altijd wel uit, mede omdat UR rekening met ons (bewoners) houdt en zich steeds coöperatief opstelt.

    Waarom je het H’Tel erbij haalt, is mij niet duidelijk. Blijf alsjeblieft bij het onderwerp.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Frank

     Ik heb dat h,tel erbij gehaald, omdat het eerst een appartementencomplex was, wat op papier van eigenaar veranderde en vervolgens zijn alle bewoners weggepest om er een andere bestemming aan te geven. En dat is heel ver gegaan dat pesten. Dus wel degelijk een relatie. Je bent heus niet onaantastbaar wil ik maar zeggen.

       /   Beantwoorden  / 
 6. Robert van Waning

  Zolang die Kerstmarkt geen herrie maakt, hebben de omwonenden er geen probleem mee en vinden de meesten het zelfs leuk. Daarvoor zijn zij/wij hier immers komen wonen.

  Wij hebben geen zakelijk belang bij het reilen en zeilen van UR, maar wij hebben er eel last van dat zo veel dingen in en om het Stadshart zo slecht ontworpen en geregeld zijn.

  Ik ben ervan overtuigd dat vrijwel alle betrokkenen (bewoners, winkels, horeca, bezoekers en ook de gemeente) erop achteruit zouden gaan als Unibail ermee zou stoppen vanwege de gebrekkige medewerking van de gemeente.

  Het is nog niet te laat, maar het Stadshart komt in een gevarenzone als er niet wat gebeurt om het ingrijpend te moderniseren en uit te breiden.

  En die A9 moet natuurlijk door een tunnel.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frank

   Ach, ze willen allemaal hetzelfde. Een hoog rendement en nog liever hoger dan het jaar ervoor. De rest kan ze geen bal schelen.

     /   Beantwoorden  / 
 7. Matthijs

  Ik dacht al: Waar blijft de A9.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Frank

   Ach, als hij dat niet had gedaan, zou hij niet kunnen slapen.😃

     /   Beantwoorden  / 
 8. Robert van Waning

  “Overigens ben ik van mening dat Carthago vernietigd moet worden,” zei de Romeinse senator Cato aan het slot van elke redevoering, ongeacht waar die over ging. Cato kreeg uiteindelijk zijn zin: Carthago werd in 146 vC door Rome verwoest.

  Wie, bijvoorbeeld in de publieke zaak, iets wil bereiken zal te pas en te onpas zijn boodschap moeten herhalen, noteert Wikipedia hierbij.

  Veel meer mensen zullen slapeloze nachten hebben als duidelijk wordt wat de consequenties zijn van de historische fout die Amstelveen mbt de A9 heeft gemaakt.

  Amstelveners zullen door die 10- baans open verkeersgoot dwars door hun stad nog tientallen jaren aan wethouder Raat (VVD) blijven denken, maar niet in dankbaarheid. Dus -ook in Raats belang – blijf ik herhalen:

  “Overigens ben ik van mening dat de A9 in een tunnel moet.”
  (Net als bij Gaasperdam, en in Maastricht, etc etc)

    /   Beantwoorden  / 
  1. headbanger

   “A lie told once remains a lie but a lie told a thousand times becomes the truth”

   Joseph Goebbels

   En soms komen ze uit.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Robert van Waning

    “Omdat ik het onderlinge gedoe, zonder enige relatie met het onderwerp, beu ben,” schreef Johan Bos, maar hij laat dit wel staan.

    Wat heeft Goebbels met dit onderwerp te maken, Johan?

    De A9 heeft alles te maken met de leefbaarheid, aantrekkelijkheid en toekomst van het Stadshart. Het citaat van Cato was geen leugen, maar een wens.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Johan Bos

     Niks, zoals de A9 dat soms ook niet heeft. Of handhaving.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Zoostje

      Ik vind de vergelijking Goebbels en A9 stuitend. Wie wil er trouwens binnenkort nog op een fijnstofterrasje zitten? Het stadshart kan uitbreiden qua horeca wat zij wil, feit blijft dat het naast de A9 volgens mij slecht vertoeven is.Wie weet zou zelfs Goebbels dat ook hebben gevonden.Dat laatste uiteraard een sneer naar alle offtopicreacties die blijven staan, met provocaties naar mensen die niet meegaan in de rechtse maatschappij.Het bijft vechten tegen de bierkaai….,maar leuk, dat er qua herrie ook weer wat op stapel staat. Er lijkt mij toch genoeg horeca te vinden op dat plein. Met iedere slok een gratis stofje meepikken toch?

        /  
    2. Robert van Waning

     JB, ik schreef een inhoudelijke reactie van 15 regels op uw artikel, maar u heeft het alleen maar over die ene regel aan het eind over de A9. De gevolgen van die kapitale blunder met A9 wordt ernstig onderschat.

     De A9 en handhaving hebben alles te maken met de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van het regionale winkelcentrum Stadshart Amstelveen.

     Ik hoef toch niet precies te schrijven wat ú belangrijk vindt?

       /   Beantwoorden  / 
     1. Johan Bos

      Nee hoor, maar het lukt u – net als anderen – niet uw stokpaarden niet overal bij te slepen. Inderdaad soms in de laatste regel, zoals Cato destijds. Alleen hebt u er meer dan hij.

        /  
     2. Tante Ria

      Probeer eens on topic te zijn.

      Cato quoten is ook niet zo fris hoor. De man heeft nogal wat slachtingen in Spanje op zijn naam staan.

        /  
     3. Zoostje

      Hou het in de gaten RvW….hier, schijnt zelfs Rijkswaterstaat al meerdere woningen opgekocht te hebben of te gaan doen, vanwege schade. (interne info he)…

        /  
     4. Robert van Waning

      RiaPC schrijft: “Probeer eens on topic te zijn.”

      Dat mag een gotspe heten.

      Zelf doet hij – onder welke laffe schuilnaam dan ook – nooit iets anders dan anderen persoonlijk aanvallen. JB zal er nooit iets van zeggen. Heel opvallend.

        /  
     5. expat

      “schijnt zelfs Rijkswaterstaat al meerdere woningen opgekocht te hebben of te gaan doen, vanwege schade. (interne info he)…”

      Dat was in 2009 al bekend en gewoon op de internets te vinden.

      Niet zo spannend doen hoor met je interne info.

        /  
     6. Tante Ria

      Ga eens on topic zijn.

        /  
 9. Matthijs

  Misschien had ik Cato er ook aan herinnerd als hij Carthago een keer vergat. Cato had maar één stokpaardje, u meer blijkbaar.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Simon sluitspier

  Die Robert van Hoogmoedswaan spiegelt zich nu al aan figuren uit de oudheid. Het is te merken dat een groot deel van de psychische gezondheidszorg uit het basispakket is gegooid. Onze Cato staat straks ook nog in. Romeins gewaad van zijn balkonnetje te oreren.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robert van Waning

   “Omdat ik het onderlinge gedoe, zonder enige relatie met het onderwerp, beu ben,” schreef Johan Bos, maar hij laat dit wel staan.

   Wat heeft de psychische gezondheidszorg met dit onderwerp te maken, Johan?

     /   Beantwoorden  / 
 11. Robert van Waning

  Volgens Simon Sluitspier spiegel ik mij aan de Romeinse senator Cato door hem te citeren. Hij noemt mij daarom zelfs ‘Van Hoogmoedswaan’. Ik ben benieuwd naar Simons benaming van Headbanger die de nazi-propagandaminister Joseph Goebbels citeerde..

  Deze opmerking en mijn bezwaar tegen deze anonieme beledigingen werden door Johan Bos verwijderd.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Johan Bos

   Omdat ik het onderlinge gedoe, zonder enige relatie met het onderwerp, beu ben.

     /   Beantwoorden  / 
  2. headbanger

   Als ik Joseph Goebbels had weggelaten of daarvoor Dries van Agt had gebruikt, had ik je waarschijnlijk niet gehoord.

   Doet niets af aan de enorme waarheid van die quote.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Robert van Waning

    “Omdat ik het onderlinge gedoe, zonder enige relatie met het onderwerp, beu ben,” schreef Johan Bos, maar hij laat dit wel staan.

    Wat heeft Dries van Agt met dit onderwerp te maken?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Robert van Waning

   JB, als u geen ‘onderling gedoe’ wilt, waarom laat u dan die anonieme beledigingen (Goebbels, hoogmoedswaan, psychisch gestoord) wél staan en verwijdert u alleen mijn bezwaar daartegen?

   Als u consequent zulke off-topic persoonsgerichte opmerkingen verwijdert, drukt u dat onderlibge gedoe meteen de kop in.

   U laat het echter heel selectief van de één toe en verwijdert het verweer van de ander.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Johan Bos

    Doordat u zegt dat ik alleen úw reacties verwijder, bewijst u opnieuw selectief te lezen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Robert van Waning

   Met jouw quote associeerde je mij met Goebbels. Dat is vooral kwalijk omdat je zelf lekker anoniem blijft.

   Dat de A9 in een tunnel moet, is trouwens geen leugen, zoals de komende tientallen jaren wel zal blijken.

     /   Beantwoorden  / 
 12. Tinus Trekveer

  Meer horeca? Prima, maar dan wel met schappelijke prijzen voor de versnaperingen.

  Oh, en over off topic gesproken, Van Waning heeft het tot nu toe in het geheel niet over ‘meer horeca’ gehad.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robert van Waning

   TT, wij hebben geen bezwaar tegen de komst van goede horeca, maar alleen tegen herrie en andere overlast. Daarover hebben wij goede afspraken met Unibail gemaakt. Het is de handhaving door de gemeente die tekortschiet: Alcohol, afval, scooters.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Simon Sluitspier

    Ik vind een goede koffieshop. wel iets, dat verhoogt wel de variatie. Misschien moet de gemeente gaan overleggen met de Bulldog.

      /   Beantwoorden  / 
   2. Robert van Waning

    SS, dit is jouw eerste on-topic reactie. Goed zo, hou vol.

    Waarom heten die wiet-café’s eigenlijk ‘koffieshop’? Zijn ze een beetje gezellig?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Zoostje

     RvW….ze zijn heel gezellig…ons kent ons en iedereen houdt van iedereen. Zelf door dagelijkse pijn bijna gehouden aan pijnstillers, weet wat goede wiet met je doet. Je kan als ‘pijnstiller’alle medicijnen naast je neer leggen.Wiet is echt de oplossing.Wietolie nog meer.

       /   Beantwoorden  / 
 13. Olaf Oomes

  @Johan Bos
  Even een opmerking in een geheel andere richting: wellicht is het aan te bevelen om bij artikelen omtrent het Stadshart actuele foto’s te plaatsen. Deze dateert uit het jaar kruik.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Robert van Waning

  Raat (VVD) is bang voor impopulariteit. Hij durft daarom niet de beslissingen te nemen die nodig zijn de modernisering, optimalisering en uitbreiding van het Stadshart mogelijk te maken.

  Iemand moet de visie en de moed hebben om de huidige impasse te doorbreken. Wachten op de verkiezingen duurt te lang en die leveren toch alleen maar weer visie- en besluiteloze bestuurders op die zich liever bezig houden met flauwekul dan met dingen die hoognodig moeten gebeuren.

  Kijk eens naar de infrastructuur in en rond het stadscentrum en naar de layout van het winkelcentrum. Dat is toch om te janken? En dan die A9..

  Hudson’s Bay werd met gejuich en rode loper ontvangen, maar Unibail-Rodamco wordt met de nek aangekeken. Wat zit daar achter? Is het stiekem de bedoeling dat het winkelcentrum Stadshart in andere handen komt? Die mag dan zeker opeens alles en gaat de beuk er echt in.

  Overleg open en eerlijk met UR, denk mee en breng de zaak in beweging.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tinus Trekveer

   Dit gaat over “meer horeca”. Niet over Raat.

     /   Beantwoorden  / 
  1. Tinus Trekveer

   Je hoeft niet aan een boom te hangen, om een eikel te zijn.

   Ga je het nog eens hebben over de horeca op het plein?

     /   Beantwoorden  / 
  2. Zoostje

   Het lijkt wel alsof de heer Bos geilt op anonieme persoonsgerichte haatdragende reacties. Hoeft ie het zelf niet te doen.En dan kan hij anderen de schuld geven. Ik vraag nog altijd, wie er ook een persoonlijke mail heeft ontvangen van de heer Bos. Niemand blijkbaar, dus is dat ook persoonsgericht geweest. Omdat tegengestelde reacties niet onder de noemer vallen van de door de heer Bos gestelde criteria, maar gewoon zijn mening is.Hij hoopt op reacties die RvW en mij in een kwaad daglicht stellen. De handhaving in deze gemeente is beneden alle peil, maar dat mag niet worden gezegd.
   Stel je voor, dat iemand de gemeente niet goed gezind is en daar kritiek over heeft. Dan word je voor idioot weggezet, sterker nog dan krijg je een mail om ontopic te reageren…, terwijl alle offtopics blijven staan. Al diegenen die reageren met persoonsgerichte bijdragen worden door hem omarmd. Provoceren wordt aangemoedigd. Als je vervolgens reageert op zo’n provocatie, word je verwijderd…………….

     /   Beantwoorden  / 
  3. Robert van Waning

   Ziet u nu zelf hoe selectief u bent? U heeft dit namelijk nog nooit gevraagd aan die off-topic schelders en hetzers die NOOIT on topic reageren en zodoende iedere inhoudelijke duscussie bewust saboteren.

     /   Beantwoorden  / 
  4. Robert van Waning

   Ja, dit is on-topic. Ik probeer de discussie over de noodzakelijke verbeteringen van het Stadshart te redden.

   Die discussie wordt namelijk gesaboteerd door anonieme lieden die er belang bij lijken te hebben dat Unibail-Rodamco geen kansen krijgt om hun plannen te realiseren.

     /   Beantwoorden  / 
 15. Robert van Waning

  “Om het winkelcentrum in het Stadshart aantrekkelijker te maken, wordt het uitgebreid en gerenoveerd,” luidt de eerste zin van JB’s artikel. Dát is dus de topic. Ik heb daarop als één van de weinigen inhoudelijk gereageerd.

  Het gemeentebestuur moet zich rot schamen voor de manier waarop het Unibail-Rodamco bejegent. Andere gemeenten zouden hun burgemeestersketting ervoor over hebben om dat bedrijf binnen te halen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tinus Trekveer

   De kop van het artikel is “meer horeca”. Dat UR daar enig effort in gaat steken is vanzelf sprekend.
   Dat betekent niet dat je met allerlei off topic onzin moet aankomen. Dat is wat je altijd doet om een artikel van JB te verzieken.

   Het gaat hier niet om jou.

     /   Beantwoorden  / 
 16. Matthijs

  @rvw. ‘Raat (VVD) is bang voor impopulariteit. Hij durft daarom niet de beslissingen te nemen die nodig zijn de modernisering, optimalisering en uitbreiding van het Stadshart mogelijk te maken.’ U kent als geen ander de gedachten en gevoelens van Raat. Volgens mij heeft JB daar ook al eens op gewezen. U bent een hartenkenner.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Robert van Waning

  JB, door álle off-topic reacties te verwijderen houdt u alleen de on-topic bijdragen over. Dit zou het begin kunnen zijn van een interessante discussie over manieren om het Stadshart aantrekkelijker te maken door het te moderniseren, optimaliseren en uit te breiden.

    /   Beantwoorden  / 
 18. Robert van Waning

  JB omschrijft de topic aldus:

  “Om het winkelcentrum in het Stadshart aantrekkelijker te maken, wordt het uitgebreid en gerenoveerd. Eigenaar Unibail-Rodamco wil er zowel meer bezoekers heen trekken als het winkelend publiek er langer laten verblijven. Onder meer wil UR het gedeelte tussen C&A en Hema overkappen en er horeca heen brengen.”

  @Tinus, goed gelezen? Er staat ‘Onder meer’ horeca. Daar heb jij ondertussen nog niets zinnigs over geschreven.

  Jullie zijn er wéér in geslaagd om een discussie over het Stadshart te saboteren. Welk belang hebben jullie daarbij? Willen jullie stiekem dat het winkelcentrum in andere handen overgaat?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.