Action komt in Stadshart


Action opent, zoals al eerder gemeld, medio juni een winkel van 900 vierkante meter in het Stadshart. Action is een van oorsprong Nederlands bedrijf en een snelgroeiende internationale non-food discounter met meer dan 850 winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk.

Van de meer dan 6.000 artikelen die de keten biedt behoort ongeveer een derde tot het vaste assortiment. De rest is variabel en wisselt snel. De productgroepen omvatten onder meer huishoudelijke artikelen, kantoorartikelen, cosmetica, speelgoed, textiel, glas, porselein en aardewerk, seizoen, decoratief en doe-het-zelf. Wekelijks introduceert Action meer dan 150 nieuwe artikelen.

De onderneming zegt in staat te zijn zeer lage prijzen te hanteren door haar grootschalige en efficiënte inkoop, een optimale distributie en een kostenbewuste bedrijfscultuur.

Ben Verheijen, Shopping Centre Manager Stadshart Amstelveen: ‘Het is van belang dat ons winkelcentrum blijft vernieuwen. Met de toevoeging van Action in het winkelaanbod spreken wij een brede doelgroep aan en kunnen wij het nog aantrekkelijker maken om bezoekers vaker het winkelcentrum te laten bezoeken.’ Overigens staat de introductie van een discounter nogal haaks op het Jaren geleden gepresenteerde streven naar internationale allure van het winkelcentrum. Stadshart Amstelveen is te volgen op www.stadshartamstelveen.nl, www.facebook.com/StadshartAmstelveen en via www.instagram.com/stadshartamstlvn.

 

Lees ook:Action Stadshart 10 juni open
Lees ook:Action komt naar Stadshart
Lees ook:Winkel van Flying Tiger in Stadshart
Lees ook:Eerste 2 uur gratis parkeren in Stadshart
Lees ook:Nieuwe kledingzaak in Stadshart

2 reacties op “Action komt in Stadshart

 1. Robert van Waning

  JB, hoezo is een bedrijf met 850 winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk in strijd met ‘internationale allure’?

  En hoe zit het met de Hema, Blokker, Xenos, Albert Heijn, Timberland, Perry Sport, Intertoys, Bart Smit, Etos, Gall & Gall, Meijer & Meijer, belwinkels, lingerie-, sieraden- en boekenoutlets, etc.? Hebben die wel ‘internationale allure’?

  Action komt op de plaats van Kijkshop? Hoeveel internationale allure had die?

  Uw sneer past in het gebruikelijke Unibail-bashing waarmee je hier kunt scoren en waaraan wethouder Raat (VVD) om duistere redenen graag meedoet.

    /   Beantwoorden  / 
  1. headbanger

   Ik mis altijd de ‘Wimpy’ in het lijstje van Van Waning.

   Kan het zijn dat je toen nog helemaal niet het Amstelveense aanwezig was?

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.