Online programma voor meer bewegen

sportbedrijf_Amstelveen_Logo[1]De gemeente Amstelveen, GGD en Sportbedrijf Amstelveen starten met online programma Actief Plus. Het is ontwikkeld om deelnemers een online ‘advies-op-maat’ te geven dat helpt beweeggewoonten vast te houden of te verbeteren.

Deelnemers ontvangen binnen 4 maanden een aantal persoonlijke adviezen en tips om meer te gaan bewegen. Deelnemers die al voldoende bewegen krijgen informatie over hoe zij dat het beste vol kunnen houden. Er wordt informatie gegeven over wandel en fietsroutes en de sportmogelijkheden in Amstelveen , waaronder GALM.

Ruim 1600 inwoners tussen 56 en 70 jaar in de wijken Bankras / Kostverloren ontvangen een uitnodigingsbrief om deel te nemen. Het programma start met het invullen van een vragenlijst. Dit kan online door in te loggen op de Actief Plus website. Degene die geen internet heeft kan meedoen door de vragenlijst schriftelijk aan te vragen.

Actief Plus is de afgelopen jaren in verschillende regio’s in Nederland uitgevoerd. Deelnemers waren enthousiast en bewogen meer na deelname.

 

 

Lees ook:Wijkplatform Bankras vormt werkgroep voor overleg A9 met gemeente
Lees ook:Van Zanen voelt zich ‘steeds meer Amstelvener’
Lees ook:Start Bankras Holland House
Lees ook:Sportbedrijf wil jonge kinderen laten bewegen
Lees ook:Gratis filmbezoek en cadeaubon voor deelnemers VU-onderzoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.