Schaakles en -simultaan voor kinderen in bieb

hingtinglaiTijdens de Schaakweek Amstelveen wordt donderdag 1 oktober (16.00 uur) in de bibliotheek aan het Stadsplein een workshop voor kinderen van 8 to 12 jaar gehouden. Daarna volg een schaaksimultaan voor hen. In de workshop legt de in Amstelveen wonende Internationaal Meester Robert Ris, coördinator van de week, de regels van het spel uit en heeft hij schaaktips.

Daarna kunnen de kinderen dus kijken of ze echt iets geleerd hebben, want dan mogen zij het opnemen tegen de huidige Nederlands Jeugdkampioen t/m 20 jaar Hing Ting Lai.

De 18-jarige speler van Schaakvereniging Zukertort Amstelveen geldt als één van de grootste talenten van Nederland en zal bovendien op zondag 4 oktober meedoen bij het NK Rapid in P60. Toegang is gratis, maar aanmelden van te voren is wel verplicht via [email protected] .

Programma: 16.00-16.30 Workshop IM Robert Ris; 16.30-17.30 Simultaan tegen Nederlands Jeugdkampioen Hing Ting Lai (zie foto). Adres: Bibliotheek Amstelveen, Stadsplein 102, 1181 ZM Amstelveen. http://www.amstelland-bibliotheken.nl/

 

 

Lees ook:Kinderen schaken tegen kampioen
Lees ook:Simultaan schaken en workshop in Schaakweek
Lees ook:Sportfilms maken in de bibliotkeek tijdens herfstvakantie
Lees ook:Griezelige kinderboekenweek in bieb
Lees ook:Schaakworkshops met kampioen Erwich

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.