Sportfilms maken in de bibliotkeek tijdens herfstvakantie

klaar voor de startHet kan niet op met de culturele en andere activiteiten voor de jeugd in de herfstvakantie. Bij Amstelland bibliotheken kunnen kinderen van 9 tot en 13 jaar terecht voor workshops, onder de titel ‘Klaar voor de start; maak je eigen sportfilm’. De deelnemertjes leren daar hoe zij het beste hun sport in beeld kunnen brengen. En hoe zij een sportpromotiefilm maken. ‘Neem vooral sportkleding mee, want je mag je eigen sport uitbeelden’, adviseert de bieb de potentiële deelnemertjes.

De workshops zijn op maandag 21 oktober in Westwijk, dinsdag 22 oktober in Uithoorn, woensdag 23 oktober aan het Stadsplein en op donderdag (24 oktober) sluit Amstelland Bibliotheken de serie af in bibliotheek Aalsmeer.

De start is telkens om 09.30 uur en de workshops duren tot 12.00 uur. Prijs voor deze 2,5 uur durende workshop: 12,50 euro. Pashouders betalen tien euro en in de voorverkoop gaat er nog een euro van de prijzen af. Kaarten zijn te verkrijgen in alle Amstelland Bibliotheken en online via www.debibliotheekamstelland.nl

 

Lees ook:Workshops videoclip maken in bibliotheek
Lees ook:Wetenschappelijke workshops voor kinderen
Lees ook:Workshops elektriciteit en magnetisme
Lees ook:Experimenteren met moleculen in bieb
Lees ook:Workshops voor kinderen over zelf digitaal boek maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.