Lions verzorgden bbq voor kinderen

rugzijde_bijgewerktVoor de tweede keer sponsorde en verzorgde Lions Club Amstelveen de dezer dagen gehouden bbq tijdens de Kindervakantieweken van Humanitas. Deze weken zijn speciaal voor kinderen die om sociale, medische en / of financiële redenen op geen enkele andere manier op vakantie gaan.

Lions-leden toogden vorige week, voorzien van een door slagerij van Ingen rijkelijk met vlees gevulde bbq aanhanger, naar hun jongere Amstelveense stadsgenootjes op vakantie in Voorthuizen in Gelderland. Daar vergastten de gelegenheids “Grill Masters ‘ de kinderen, die ook uit de regio Amsterdam en Almere kwamen, vrijwilligers en begeleiders, in totaal 70 personen, op brood, burgers, worstjes en andere smaakvolle grillspecialiteiten.

Het contact met Humanitas kwam tot stand na een presentatie tijdens een van de bijeenkomsten van de club. Daar werd op de vraag wat de Lions Club Amstelveen kon betekenen voor Humanitas o.a. het verzoek ontvangen om tijdens de Kindervakantieweken een barbecueavond te verzorgen, een vurige wens van de organisatie. Op de barbecueavond zorgen de Lions voor de levering, bereiding, het uitserveren en het ultieme zomertoetje: ijs.

Namens Humanitas dankte Loes Hulsebosch de Lions: “Wat een feest was het om de kinderen en het team vrijwilligers te zien genieten aan de dis en jullie er achter.”

 

 

Lees ook:Ruim 800 pakken koffie door DE-actie Lions
Lees ook:En dan is er koffie (voor Voedselbank)
Lees ook:Jubileum en Windows 10 centraal bij computerclub
Lees ook:Weer koffieactie DE-punten Lions voor Voedselbank
Lees ook:Lions planten bollen met schoolkinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.