En dan is er koffie (voor Voedselbank)

voedselbankjpgOngeveer 4300 pakken koffie kon een delegatie van de Lions Club Amstelveen en Mingle deze week bij de Voedselbank afleveren. Dat was het resultaat van een door de club gevoerde actie: Inzameling van Douwe Egberts punten. Die punten komen op elk pak koffie van dat merk voor en kunnen worden uitgeknipt. Het is een heel oud principe.

De punten konden in het kader van de (kerst) actie van de Lions Club door Amstelveners in verzameldozen worden gedeponeerd. Velen gaven aan die oproep gehoor en het leverde in totaal bijna twee miljoen punten op.

Soms werden de punten in zakjes gedaan er door leuke wensen voor de Voedselbank vergezeld. Er waren ook herinneringen bij aan hoe vroegeer met DE-punten werd omgesprongen.

Want de koffiefabriek hanteert de punten al vele decennia. Coördinator Gréa Twint van de Voedselbankl Amstelveen toonde zich uiterst verrast door de hoge opbrengst. Douwe Egberts kwam de pakken koffie zelf per vrachtwagen bij haar afleveren, samen met een delegatie van de Lions Club dus.

Lees ook:Weer koffieactie DE-punten Lions voor Voedselbank
Lees ook:Ruim 800 pakken koffie door DE-actie Lions
Lees ook:Weer DE-puntenactie voor Voedselbank
Lees ook:Kerstactie van Lions voor Voedselbank
Lees ook:Extra subsidie voor voedselbank

Eén reactie op “En dan is er koffie (voor Voedselbank)

  1. frank

    Leuk idee van de Lions club en kost nog niets ook!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.