Politiek voetbalveldje…

11261700_515117191962907_8602521081769718079_n“Het leuke van lokale politiek is dat je vaak direct resultaat ziet van je werk”, vindt wethouder Herbert Raat. Hij meldt dat althans op facebook. Begin dit jaar vroeg raadslid Tessa van Wijnen van GroenLinks aandacht bij de wethouders Peter Bot en Raat voor het speelveld bij Sint Philipsland. Het ligt aan een drukke weg en er spelen jonge kinderen. Die twee zijn lastig te combiberen. Vandaar dat de gemeente weinig voelde voor voetbal op die locatie. Maar op verzoek van Tessa van Wijnen kwam daar toch verandering in. Nu staan er zowel een beschermend hek en doeltjes. “Gisteren kwam ik toevallig langs en onze jonge voetballers zijn zeer tevreden:, zegt Raat.

Lees ook:GroenLinks hamert op veiligheid speelveldjes
Lees ook:Opeens wél veilige doelpalen St. Philipsland
Lees ook:Gemeente wil statiegeld blikjes tegen zwerfvuil
Lees ook:Brandes: Doortrekken AV lijn vertraagt niet
Lees ook:GroenLinks walgt van dieronvriendelijke mollenklemmen

12 reacties op “Politiek voetbalveldje…

  1. gerben

    Zo zie je maar weer: je moet de bal het werk laten doen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Robert van Waning

    De PR van de wethouder loopt gesmeerd. Zodoende staat er een fotograaf als hij ergens toevallig langskomt. Typisch een een-tweetje tussen wethouder en journalist.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Johan Bos

      Pardon? Tegenwoordig kan vrijwel iedereen een foto nemen. Maar uw irritatie over in uw ogen volledig overheidstrouwe pers (u leest in elk gevel amstelveen.blog.nl nogal selectief, zodat de klacht in stand blijft) en de antipathie jegens wethouder Raat is mij bekend.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Marianne

        Door wie is deze foto gemaakt? En wie heeft hem doorgestuurd naar de ‘onafhankelijke’ media? Meestal behoort dat toch onder een foto te staan?

          /   Beantwoorden  / 
  3. Robert van Waning

    Wat is er zo nieuwswaardig aan iemand die gewoon zijn werk doet? Waarom moet daarvan steeds een foto in de krant?

    Ik heb geen persoonlijke hekel aan Herbert Raat maar wel aan zijn voortdurende zelfreclame en ook aan de media die zich daarvoor laten gebruiken.

    Met het oog op gezonde democratische verhoudingen ben ik voor een gepaste afstand tussen enerzijds politiek & bestuur en anderzijds onafhankelijke journalistiek.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Marianne

    Misschien had hier gewoon een foto moeten staan van die jochies (die daarover terecht aandacht vroegen) met Tessa van Wijnen. Tenslotte is het haar aandeel geweest en gaat een ander er mee pronken, die er in eerste instantie niets in zag dus.

      /   Beantwoorden  / 
  5. CeeBee

    Tjonge, wat een gekopieerd facebookbericht al niet teweeg kan brengen..

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marianne

      Alles wordt in de ‘onafhankelijke’pers van Amstelveen geplakt en gekopieerd, daarom zoveel vragen, als iets weer voor waar wordt gepubliceerd. En als daar vragen over worden gesteld (niet meer dan normaal) dan is het antwoord, niet zeiken, maar gewoon voor waar aannemen. Nou er zijn mensen, die nog wel onafhankelijk denken. En niet meedoen met het gekopieerde bericht.

        /   Beantwoorden  / 
      1. CeeBee

        Ik zou zeggen, verwar dat zogenaamde ‘onafhankelijk denken’ niet met het zwart maken van de boodschapper als het bericht niet bevalt. Want dat is wat je tot nu toe vrijwel zonder uitzondering hebt gedaan.

        En lees voortaan het artikel wat beter, zodat je je tijdig realiseert dat het een facebook- en geen persbericht is..

          /   Beantwoorden  / 
  6. Marianne

    Ik zou zeggen, waarom moeten er sowieso facebookberichten van wethouders worden geplaatst. En als dat al blijkbaar een hype is, doe dat dan van alle wethouders. (Neem nl aan, dat ze allemaal wel meedoen aan die rage). Er wordt wat mij betreft erg selectief geshopt.

      /   Beantwoorden  / 
    1. CeeBee

      Voor het antwoord op die vraag moet je bij Johan Bos zijn, niet bij mij.

        /   Beantwoorden  / 
  7. Robert van Waning

    Voetbalt Herbert Raat (VVD) altijd in zijn blauwe pak en met een stropdas om? Zo niet, wat doet hij dan op deze foto? En waarom staat Tessa van Wijnen (GL) er niet op? De eer die haar toekomt, is ordinair gejat.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.