Techniek laat raadscommissie in de steek…

Ben Jonker

Zowel de digitale als de geluidstechniek liet woensdagavond de raadscommissie Burgers & Samenleving in de steek. Voorzitter Ben Jonker wilde de bijeenkomst aan het begin al schorsen, omdat hij niet beschikte over – tegenwoordig via internet op schermen aangeleverde – stukken. Hij wilde uitstel naar een andere avond (“zo ga ik niet vergaderen”) en dan de vergaderstukken in papieren vorm voor zich hebben. Jonker herinnerde er aan dat het de avond tevoren bij een andere commissie ook al op digitale ellende was uitgelopen.

Op aandrang van commissieleden ging de vergadering toch door, omdat sommigen papieren documenten bij zich hadden en anderen meenden zich vooraf voldoende te hebben ingelezen. Maar vervolgens kraakte, piepte of weigerde de geluidsinstallatie. Jonker klaagde hartgrondig over de ICT in het raadhuis. Toen op den duur het vergaderen, doordat met elkaar niet verstond (om over eventuele meeluisteraars via internet nog maar te zwijgen), vrijwel onmogelijk was geworden week de commissie uit naar de raadzaal.

 

 

Lees ook:Jonker (CDA) betreurt verkeerde indruk over hem
Lees ook:B&W gaan ook buiten raadhuis vergaderen
Lees ook:D66 wil paspoorten thuisbezorgd
Lees ook:Onderbouwing ‘bunkergeld’ nog geheim
Lees ook:CDA ziet niets in bestuurlijk vernieuwen

Eén reactie op “Techniek laat raadscommissie in de steek…

  1. geluid techniek

    Zonde als de techniek niet goed geregeld is! (en helemaal als er niemand is die het weet te verhelpen).

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.