Tot 12 juni stemmen voor ‘supermees of -juf’

Maaike Veeningen (links)  maakte  'supermees' Levie vorig jaar bekend.  Foto: amstelveenweb.com

Maaike Veeningen (links) maakte ‘supermees’ Levie vorig jaar bekend. Foto: amstelveenweb.com

Tot maandag 12 juni kan men nog een stem uitbrengen in de strijd om de titel Superjuffie- /SuperMees Amstelveen en Omstreken. Die wordt georganiseerd door boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein.

Superjuffie is de hoofdpersoon in de boeken van Janneke Schotveld. Een juf die kan vliegen en dieren kan redden. Mees Kees, invalmeester uit de boeken van Mirjam Oldenhave, leert het vak en wordt daarbij geholpen door de leerlingen.

Dat leidt tot hilarische situaties.

Kinderen die vinden dat hun juf of meester is te vergelijken met Superjuffie en Mees Kees kunnen haar of hem bij Boekhandel Libris Venstra nomineren. Een groot aantal kinderen heeft inmiddels de flyer ingevuld en in de winkel ingeleverd.

Een deskundige jury de inzendingen. Drie genomineerden juffen of meesters krijgen uiterlijk vrijdag 16 juni bericht en worden met hun klas op donderdag 22 juni in Boekhandel Libris Venstra verwacht. Wethouder van Onderwijs, Maaike Veeningen, maakt bekend wie de ultieme Superjuf of SuperMees is.

Voor de juf of meester is er een mooie prijs en voor de klas een boekenpakket. De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met de uitgeverijen Unieboek|Spectrum en Ploegsma.

 

Lees ook:Strijd om titel ‘Superjuffie’ brandt weer los
Lees ook:Verkiezing superjuffie of supermees
Lees ook:Verkiezing superjuf / – meester bij Venstra
Lees ook:Donderdag wordt ‘superjuf’ bekend gemaakt
Lees ook:Carla Bosman (Eykmanschool) ‘Superjuf 2017′

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.