Donderdag wordt ‘superjuf’ bekend gemaakt

Maaike Veeningen (links) maakte ‘supermees’ Levie vorig jaar bekend. Foto: amstelveenweb.com

Onderwijswethouder Maaike Veeningen maakt donderdag 22 juni om 16.00 uur in Boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein bekend wie de ultieme Superjuffie of SuperMees Amstelveen en Omstreken 2017 is. Vrijdag zijn drie genomineerden voor de titel door een jury gekozen en geïnformeerd. Zij zijn juf Manouk Kortstra van De Pioniers, meester Niels Poland van Kindercampus King en juf Carla Bosman van de Karel Eykmanschool.

Met hun leerlingen worden zij donderdag voor de feestelijke uitreiking in Libris Venstra verwacht. Voor de klas is er een boekenpakket en voor de winnende juf of meester een persoonlijke prijs.

De derde editie van de verkiezing ging maandag 22 mei van start. Tot 12 juni konden leerlingen hun favoriete juf of meester nomineren voor de titel. Ook dit jaar leverde weer een groot aantal kinderen de flyer in. De mate waarin hun juf of meester lijkt op Superjuffie of SuperMees was doorslaggevend voor de nominatie. De drie kanshebbers reageerden verrast en enthousiast. Zij waren geen van drie├źn op de hoogte van de actie van hun leerlingen. De flyers zijn in het diepste geheim ingevuld.

 

Lees ook:Tot 12 juni stemmen voor ‘supermees of -juf’
Lees ook:Strijd om titel ‘Superjuffie’ brandt weer los
Lees ook:Verkiezing superjuffie of supermees
Lees ook:Verkiezing superjuf / – meester bij Venstra
Lees ook:Carla Bosman (Eykmanschool) ‘Superjuf 2017′

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.