Veel activiteiten op Dag van het Park in Broersepark

Ter gelegenheid van de Dag van het Park zijn er in het Broersepark op 25 mei tussen 12.00 en 16.30 uur activiteiten voor jong en oud. De Groover Big Band verzorgt de opening. Bezoekers kunen daarna genieten van uiteenlopende andere muzikale optredens. Ook kan men een rondleiding krijgen door Heempark de Braak en meedoen aan een workshop salsa. Voor kinderen zijn er poppenkastvoorstellingen en een springkussen. Ook kunnen zij zich laten schminken of kennis maken met een clown die ballonfiguren maakt. Er is verder een speciale dierenhoek en de Natuursurprise, een soort speurtocht door het park.

 

 

In het park zijn allerlei kraampjes te vinden. Naast de biologische markt zijn er vrijwilligersorganisaties op het gebied van natuur en milieu. Ook kunnen bezoekers bij diverse stands terecht voor een hapje en een drankje.
De dag van het Park is een initiatief van de ANWB en van oorsprong bedoeld om aandacht te vragen voor het binnenstedelijk groen. Het Broersepar is het oudste park van Amstelveen en al ruim tachtig jaar de bakermat van het Amstelveense groenbeleid.

 

 

 

Lees ook:Gezondheidsbeurs in De Bolder
Lees ook:Veel te doen zondag op ‘dag van het park’
Lees ook:Opening Stadstuinen aan vooravond Dag van het Park
Lees ook:Weer materiaal aanvragen voor natuureducatie
Lees ook:Nieuw lesmateriaal Natuur & Milieu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.