Lezing over borstkanker bij boekhandel Venstra

47[1]In het kader van de ‘Bostkankermaand’ houdt ex-borstkankerpatiënte Sosha Lissauer dinsdag 15 oktober (20 uur) bij Libris Venstra (Stadsplein) een lezing over dat onderwerp. Recent verscheen haar boek ‘En dan ineens heb je kanker’.
Shosha Lissauer (52) wil graag mensen bijstaan van de dag dat men naar de dokter gaat met een knobbeltje, gedurende het traject tot en met het einde van de behandelingen. De afgelopen jaren kon de auteur vaak mensen in haar omgeving steunen. Dit gaf haar de kracht om alles op te schrijven, in de hoop veel meer mensen te kunnen helpen.
Het boek bestaat uit twee delen. In het eerste beschrijft zij haar ervaringen en geeft zij tips aan de lezer. Het tweede deel bevat gedichten die zij schreef tijdens haar verblijf in het ziekenhuis na een hersteloperatie ten gevolge van een dubbele borstamputatie. Het boek eindigt met een ode aan alle mensen die wij hebben verloren aan kanker.


De auteur is moeder van drie kinderen en secretaresse bij een adviesbureau over Ruimteregie. In haar dagelijks leven is zij niet altijd meer bezig met het feit dat zij borstkanker heeft gehad, zegt ze. “Maar zodra ik hoor dat iemand er door is getroffen, gaat de hele film weer draaien.”
Aanmelden in de winkel of via de website: www.venstra.nl .

 

 

Lees ook:Avonden over Bijbel bij Venstra met Paaskerk ds.
Lees ook:Nieuwe bundel van stadsdichter Koos Hagen
Lees ook:Avond en boeken over hoogbegaafdheid bij Venstra
Lees ook:Midas Dekkers spreekt en signeert bij Venstra
Lees ook:Auteur Boekenweekgeschenk bij Venstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.