Ruim 150 Paasvieringen op Pasen20.nl

Paaskerk

Paaskerk

De Protestantse Kerk (PKN) in Amsterdam en Amstelveen Kruiskerkcantorij Goede Vrijdag 2016houden meer dan 150 Paasvieringen. Die staan op website Pasen020.nl en vinden plaats in de week voor Pasen en op Paaszondag.

Deze week zijn de kerken open voor speciale vieringen en (muzikale) activiteiten op weg naar Pasen. In de Paaskerk, Augustinuspark 1, wordt bijvoorbeeld op donderdag 24 maart (20.30 uur) met iedereen die dat wil naar ‘The Passion’ gekeken op groot scherm. Op vrijdag 25 maart zingt de Kruiskerkcantorij het eigentijdse passie- en paasoratorium ‘Het Lam dat ons doet leven’ van Dirk Zwart in de Kruiskerk, Van der Veerlelaan 30a (20.00 uur). Zaterdag 26 maart is er in de Pelgrimskerk Buitenveldert, van Boshuizenstraat 560 (21.00 uur) een Taizéviering, met liederen, stilte en bezinning, zoals bij de oecumenische kloostergemeenschap van Taizé. Meer informatie en alle overige activiteiten in Amstelveen en Amsterdam op www.Pasen020.nl.

Een initiatief van de Protestantse Kerk Amsterdam, Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam en Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert.

 

 

Lees ook:Palmpaasstokken maken in Paas- en Kruiskerk
Lees ook:Palmpaasstokken maken in Paas- en Kruiskerk
Lees ook:Jongeren tonen in film wat Pasen voor hen is
Lees ook:Halve eeuw protestanten in Buitenveldert
Lees ook:Kerk verwijst met film naar The Passion op tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.