Palmpaasstokken maken in Paas- en Kruiskerk

Aan de vooravond van palmpasen kunnen kinderen weer in twee kerken komen knutselen. Zaterdag 8 april worden er van 16.00 uur af palmpaasstokken gemaakt in de Kruiskerk, Van der Veerelaan 30a, en van 16.30 uur af in de Paaskerk, Augustinuspark 1.

Alle kinderen en hun ouders of begeleiders zijn van harte welkom. Met elkaar worden de palmpaasstokken, stokken in de vorm van een kruis, versierd met paaseitjes, snoepjes, rozijntjes, buxustakjes, gekleurd papier en een broodhaantje. Elke versiering vertelt een stukje van het verhaal op weg naar Pasen. Tijdens het knutselen krijgen de kinderen uitleg. En na afloop zijn er pannenkoeken voor wie wil. Opgeven vóór woensdag 5 april. Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl en www.paaskerk-amstelveen.nl.

Twee kinderen met een palmpaasstok, dat is het beeld van de campagne Pasen020.nl. Palmpaasstokken maken, passiemuziek luisteren, paasvieringen zoeken: alle activiteiten en vieringen rond Pasen in diverse buurten zijn te zien op de website Pasen020.nl.

Pasen020.nl is een campagne van de Protestantse Kerk Amsterdam, de Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam en de Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert. De website Pasen020.nl is vanaf maandag 27 maart online met een overzicht van activiteiten en kerkdiensten in de paastijd.

 

 

Lees ook:Palmpaasstokken maken in Paas- en Kruiskerk
Lees ook:Jongeren tonen in film wat Pasen voor hen is
Lees ook:Kerk verwijst met film naar The Passion op tv
Lees ook:Ruim 150 Paasvieringen op Pasen20.nl
Lees ook:Palmpasenstikken maken in Kruiskerk en Meent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.