Jongeren tonen in film wat Pasen voor hen is

Vijf jongeren vertellen in een filmpje op Pasen020.nl wat Pasen en het paasverhaal voor hen betekenen: een nieuw begin. ‘Kijk niet weg op straat, laat kwetsbaarheid er zijn. Laten we het gesprek met elkaar aangaan: wie ben jij?’ Bij de een roept Pasen op tot dialoog met de ander, de ander beseft dat er iemand is die van hem houdt.

In de filmpjes op Pasen020.nl laten deze jongeren zien hoe Pasen hen inspireert en vertellen zij het paasverhaal uit de christelijke traditie.

De filmpjes zijn onderdeel van de campagne Pasen020.nl van de Protestantse Kerk Amsterdam, de Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam en de Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert. Op de website Pasen020.nl staat naast de filmpjes een overzicht van alle activiteiten in de paastijd: waaronder passiemuziek, palmpaasstokken versieren en vieringen.

 

Lees ook:Palmpaasstokken maken in Paas- en Kruiskerk
Lees ook:Kerk verwijst met film naar The Passion op tv
Lees ook:Palmpaasstokken maken in Paas- en Kruiskerk
Lees ook:Ruim 150 Paasvieringen op Pasen20.nl
Lees ook:Pasen: ‘Feest van de Hoop’ op internet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.