Kinderfeest in Open Hof

Amstelveen_NH._GK._Open_Hof_(1)[1]Er  komt weer een door de wijkgemeente Pauluskerk georganiseerd kinderfeest aan. Dat duurt 3 dagen. Het zogenoemde ‘Kidsfeest’ (want alles moet tegenwoordig in het Engels) wordt van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 augustus gehouden in ’t Open Hof aan de Burgemeester Haspelslaan 129. Het thema is: De Bouwplaats.

Get is bestemd voor kinderen cabn 4 topt en met 11 jaar en het programma bestaat uit zingen, kuntselen, poppenkast, luisteren naar een Bijbelverhaal en volgens de organisatie nog veel meer. De kinderen, aan wie in een flyer wordt gevraagd vooral hun vriednjes en vriendinnetjes mee te nemen, kunnen terecht van 10.15 ror 12.00 uur. Op de laatste dag (donderdag) duurt het feest tot 13.00 uur.

De gemeente die in de Pauluskerk haar dienst houdt heet nog steeds ‘Eben Haëzer’. Haar gebouw aan de Molenweg, waar zij decennia lang bijeenkwam, droeg ook die naam. Zij behoort tot de Gereformeerde Bond, een groepering in de rechter flank van de Protestantse Kerk Nederland (PKN), voorheen binnen de Hervormde Kerk. www.kidsfeest.weebly.com.

Lees ook:Drie dagen kinderfeest in Open Hof
Lees ook:Pauluskerk pakt rond kerst uit voor de buurt
Lees ook:Kinderfeest in Open Hof en wijkontmoeting in Buurtkamer
Lees ook:Jubileumconcert Cum Laude in Pauluskerk
Lees ook:Kerkdiensten komend weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.