Drie dagen kinderfeest in Open Hof

Picture

Voor kinderen van vier tot en met tien jaar wordt op 12, 13 en 14 augustus een driedaags zomerfeest voor kinderen gehouden in ’t Open Hof aan de Burgemeester Haspelslaan 129. Dat gebeurt op initiatief van de Pauluskerk en aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Elke dag zijn alle kinderen uit de buurt en wijde omgeving welkom van 10.00 uur af. Behalve knutselen, muziek maken, kijken naar een voorstelling en een spel doen, kunnen zij er luisteren naar een Bijbelverhaal. De Gemeente die in de Pauluskerk bijeenkomt, behoort tot de Gereformeerde Bond in de Protestantse Kerk (PKN).

Op de twee eerste dagen duurt het programma van 10.15 tot 12.00 uur, op de laatste dag tot 13.00 uur. Er volgt op de slotdag namelijk nog een pannenkoekenmaaltijd ter afsluiting. Kinderen hoeven zich niet van tevoren aan te melden en ook niet elke dag te komen. In ‘t Open Hof is gratis wifi aanwezig, en voor ouders / verzorgers is er koffie en thee. Overigens wordt een kidsfeest op bijna elke laatste zaterdag van de maand georganiseerd in ’t Open Hof als buurtinitiatief van de Pauluskerk.

‘Vanuit ons geloof willen we graag maatschappelijk betrokken zijn’, laat de gemeente weten.  ‘Wij organiseren dit al een paar jaar en kijken er telkens weer naar uit. We vertellen een verhaal uit de Bijbel, er is een voorstelling, we zingen, er zijn spelletjes, er is eten en drinken… Voor de kinderen is het een feest en voor ons niet minder.’ Zie ook: http://kidsfeest.weebly.com

 

Lees ook:Kinderfeest in Open Hof en wijkontmoeting in Buurtkamer
Lees ook:Kinderfeest in Open Hof
Lees ook:Soos ‘De Bunker’ naar ‘t Open Hof
Lees ook:‘In memoriam’ tentoonstelling Els Wiegel
Lees ook:Poppentheater en Halloween in Open Hof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.