Lezing over vaak zweverige zelfhulpboeken

Nadat er ’s morgens in het zogenoemde Kenniscafé jongeren het nodige hebben kunnen leren over hun prestatiedruk komt ’s middags om 13.30 in de bibliotheek aan het Stadsplein Eveline Praal (28) praten over zingeving, geluk en opnieuw beginnen. Het is een interactieve lezing voor wie er moeite mee heeft te kiezen uit het grote aanbod boeken in de bieb.

Eveline Praal las heel veel zelfhulpboeken., omdat zij jarenlang onverklaarbare pijn had. Artsen en fysiotherapeuten wezen op stress. Dat was het begin van haar ontdekkingsreis door de wereld van zelfhulp. In deze lezing deelt ze haar verhaal en neemt een groot aantal zelfhulpboeken onder de loep. Want de zelfhulpwereld is oneindig groot en soms wat zweverig. Wat werkt er nou écht?

Eveline Praal is werkzaam als content manager bij Young Capital en bedenker en oprichter van de website Get Up Magazine. Ze hoopt met haar verhalen en interviews mensen te inspireren om hun eigen weg te bewandelen.

Deze interactieve lezing wordt aangeboden in het kader van de Maand van de Spiritualiteit (14 jan t/m 10 febr) met als thema ‘opnieuw beginnen’. Een kaartje kost €7,50 voor bibliotheek leden. Niet-leden betalen €15, -.

Het Kenniscafé van de ochtend is volgens de bieb qua thematiek verwant met Get Up! – kies je eigen weg.

 

 

Lees ook:Lezing en over design in bibliotheek
Lees ook:Kenniscafé in bieb over leefstijl en ‘houdbaarheid’
Lees ook:iPad-café voor beginners
Lees ook:Les over iPad in de bieb
Lees ook:Lezing over eten uit volkstuin

Eén reactie op “Lezing over vaak zweverige zelfhulpboeken

  1. 🤡

    Een zweverige lezing over zweverige zelfhulp-boeken.
    L O .L !

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.