Veeningen onthult naam cultuurorganisatie

Maaike Veeningen

Omdat Kunstuitleen, Volksuniversiteit en Muziek- en Dansschool Amstelveen (MDA) fuseren wordt zaterdag 9 september een Open Dag gehouden. Van 12:00 uur af presenteren zij de nieuwe organisatie aan het publiek. Om 12.00 uur maakt cultuurwethouder Maaike Veeningen de nieuwe naam ook bekend.

Bezoekers kunnen tijdens de Open Dag kennismaken met alle vormen van cultuur, creativiteit, communicatie en met het gecombineerde cursusaanbod. Er zijn diverse activiteiten voor jong en oud, zoals swipen van persoonlijk ARThart in de Kunstuitleen, een Streetdance workshop in de balletzaal of een korte lezing in de Zonnesteinzaal over kunstgeschiedenis en muziek.

Verder wordt het winnende gedicht van de fusie-po√ęziewedstrijd voorgedragen door de Amstelveense stadsdichter Matthijs den Hollander.

 

 

Lees ook:Veeningen onthult naam cultuurfusie
Lees ook:Open Dag Muziekschool, Kunstuitleen & Volksuniversiteit
Lees ook:Workshops voor kinderen in Kunstuitleen
Lees ook:Expositie amateurkunst geopend in Kunstuitleen
Lees ook:Workshops op raadhuis voor baanzoekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.