Expositie amateurkunst geopend in Kunstuitleen

Samen met onder meer wethouder Maaike Veeningen heeft stadsdichter Matthijs den Hollander zaterdag (11 maart) in Kunstuitleen Amstelveen aan het Stadsplein 97 de 21e editie van de jaarlijkse Amateurkunst Expositie geopend. De tentoonstelling duurt tot en met 1 april.

Dit jaar hebben zich 126 amateurkunstenaars aangemeld voor de expositie. Naar schatting waren er bij de opening 200 bezoekers. Den Hollander opende expositie officieel samen met wethouder Maaike Veeningen en Rob Thole (een van de winnaars van 2016).

Amstelveen laat volgens de Kunstuitleen ook deze editie weer een enorme creativiteit zien. Er worden zeer diverse werken tentoongesteld, naast veel schilderijen en tekeningen, ook werken van keramiek, brons en steen.

Tot en met het einde van de expositie op 1 april kan er ook gestemd worden op een favoriet kunstwerk. Op zondag 2 april om 14:30 uur worden de winnaars bekend gemaakt. Meer informatie op website www.kunstuitleenamstelveen.nl. Telefoon: 020 645 2333

 

 

Lees ook:Expositie amateurkunst in Kunstuitleen
Lees ook:Meer driedimensionaal werk op expo amateurkunst
Lees ook:Prijsuitreiking Amateurkunst expositie
Lees ook:Gevarieerde expositie amateurkunst in Kunstuitleen
Lees ook:Grote expositie amateurkunst in Kunstuitleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.