Domenica StrijkTrio op Wester-Amstel

viooltrioOp zondag 27 november 2016 (15.00 uur) verzorgen Tony Rous (viool), Suzan Woelderink-Rous (altviool) en Irene van den Heuvel (cello) een programma op buitenplaats Wester-Amstel (Amsteldijk-Noord 55). Zij spelen twee prachtige en geliefde trio’s van twee grote componisten: het Trio in Bes, D 581, van Franz Schubert en het Streichtrio opus 9 in c van Ludwig van Beethoven.

Tony Rous speelde tot zijn pensionering (in 2010) als eerste violist in het Koninklijk Concertgebouworkest. Suzan Woelderink-Rous studeerde altviool aan het Sweelinck conservatorium. Zij speelt vaak kamermuziek in Nederland, maar ook op internationale podia.

 

Woederink treedt regelmatig op met Nederlandse symfonieorkesten en met het Combattimento Consort Amsterdam. Irene van den Heuvel heeft een breed repertoire: ze speelt kamermuziek, barokke (Bach) cantates en muziek uit de 20e eeuw.

Dat doet ze in combinatie met een lespraktijk en het organiseren van muziekfestivals en kamermuziekcursussen. Entrée € 11,00, donateurs € 8,00 en kinderen t/m 12 jaar gratis. www.wester-amstel.nl

 

 

Lees ook:Domenica strijktrio
Lees ook:Concert trio Tony Rous op Wester-Amstel
Lees ook:Laatste koffieconcert ‘Tsjechisch’ in Kruiskerk
Lees ook:Duo MAdrigale en Strijkkwartet Tamino in Wester-Amstel
Lees ook:Gesto Antico trio geeft ‘Paasconcert’ op Wester-Amstel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.