Workshop striptekenen voor kinderen

Bieb logoEen workshop striptekenen voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar wordt op woensdag 4 mei (13.30 tot 15.00 uur) gehouden in de bibliotheek aan Stadsplein. Deelnemers kunnen hun eigen stripheld en een stripverhaal bedenken. Beeldend kunstenaar Rogier Polman leert de kinderen een eigen strip met tekst en beeld te maken.

Hij laat zien hoe zij bewegingen kunnen tonen in een tekening en waar het beste een tekstballon is te plaatsen. En wat de beste manier is om tekst met beeld te combineren.

Ook de geschiedenis van het beeldverhaal komt aan bod. Om elke deelnemer de aandacht te kunnen geven die nodig is, kunnen het er maximaal tien zijn. Maar als de workshop is uitverkocht kan een mailtje worden gestuurd naar [email protected] o.v.v. Striptekenen. De bieb probeert dan zo snel mogelijk weer een workshop te plannen.

Deelname kost € 6,50 en voor pashouders € 5,50; voorverkoopkorting € 1. Kaarten zijn te verkrijgen in een van de Amstelland Bibliotheken of via www.debibliotheekamstelland.nl

 

 

Lees ook:Workshop Striptekenen voor volwassenen
Lees ook:Leuke workshops voor kinderen in zomervakantie
Lees ook:Sportfilms maken in de bibliotkeek tijdens herfstvakantie
Lees ook:Workshops voor kinderen over zelf digitaal boek maken
Lees ook:Goochellessen in Alleman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.